mac01 Postat Ianuarie 30 Partajează Postat Ianuarie 30 (editat) Eu m-am uitat acum pe schema pusa de @sonic11 si pe care am descarcat-o si nu-i trecuta valoarea. E sigur de 20Mhz? Editat Ianuarie 30 de mac01 Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 30 Autor Partajează Postat Ianuarie 30 Pana mea, eu o am trecuta pe schema, si e 20MHz. La pag 8 e cea descarcata de mine. Poate au fost variante de schema, dar ma gandesc ceasul e acelasi... Link spre comentariu
djvas Postat Ianuarie 30 Partajează Postat Ianuarie 30 Acum 3 ore, doru3160 a spus: Cred că nimeni nu s-a întrebat pana acum... TME tocmai a epuizat oferta, iar adelaida are la 23 lei/bc, dacă am reținut bine. Da MIC2981 ( UDN2981) ce are ? Face fix acelasi lucru si e "gasibil" si mai ieftin. 1 Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 30 Autor Partajează Postat Ianuarie 30 Acum 3 minute, djvas a spus: Da MIC2981 ( UDN2981) ce are N-are nimic, da nu m-am uitat dupa echivalente. Acum ca ai zis, nu l-am gasit nici scump... Link spre comentariu
djvas Postat Ianuarie 30 Partajează Postat Ianuarie 30 Eu am luat asta ultima data : https://www.lcsc.com/product-detail/Power-Distribution-Switches_XINLUDA-XD2981_C556270.html?s_z=n_*2981 Merg fara nici o greata si tot VFD-uri alimenteaza 1 Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 30 Autor Partajează Postat Ianuarie 30 Cred, sunt de la chinez, de asta e mai ieftin. Sa vedem ce hotarasc si ceilalti. La cantitati mari, merita. La doua bc parca nu mai conteaza. Daca facem un grup, poate se aduna mai multe. Link spre comentariu
mac01 Postat Ianuarie 30 Partajează Postat Ianuarie 30 (editat) MIC 2981 vad ca este mult mai ieftin la TME...3 lei Hotarati-va.... ca nu mai duc la Connex daca nu-l mai vreti. Editat Ianuarie 30 de mac01 Link spre comentariu
djvas Postat Ianuarie 30 Partajează Postat Ianuarie 30 (editat) What???? Ca iau 100 acum! Vezi ca nu are cum sa fie asha...de ieftin, ceva e gresit. @sonic11 de ce 16F876 ? ca e al dracu de scump si vechi.. se poate folosi 16F886 linistit, si la cat cod intuiesc ca ar fi in el chiar si 16F883. Editat Ianuarie 30 de djvas 1 Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 30 Autor Partajează Postat Ianuarie 30 Pai tu nu vrei mai ieftine? Ma gandesc ca or fi bune. Le bagam pe soclu, ca m-am saturat de belit de la cablajul original Acum 4 minute, mac01 a spus: Hotarati-va.... ca nu mai duc la Connex daca nu-l mai vreti. Trebuie sa ne incadram cumva pana in 100 lei, altfel iese mai scump decat magul... Link spre comentariu
mac01 Postat Ianuarie 30 Partajează Postat Ianuarie 30 (editat) Scuze bree...eram pe TME international si pretul era trecut in dolari....13,44 lei fara TVA. Deci ramane mai ieftin la chinezi la LSC sau ma duc maine dupa el la connex. Editat Ianuarie 30 de mac01 1 Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 30 Partajează Postat Ianuarie 30 Mic 2981 nu are nici o problema...doar ca TME nu-l aveau când am cautat eu. Quartul este de 20Mhz 3 Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 30 Partajează Postat Ianuarie 30 (editat) Acum 54 minute, djvas a spus: What???? Ca iau 100 acum! Vezi ca nu are cum sa fie asha...de ieftin, ceva e gresit. @sonic11 de ce 16F876 ? ca e al dracu de scump si vechi.. se poate folosi 16F886 linistit, si la cat cod intuiesc ca ar fi in el chiar si 16F883. Am multe pe stoc si trebuie sa le pun la treaba, pentru doritori pot recompila pentru 886 sau altu, am mai spus in posturile trecute. Este la vanzari cu 14 lei... Cod.....6%...l-am ales pentru porturile disponidile mai mult si pt ca am destule. Editat Ianuarie 30 de sonic11 Link spre comentariu
bmwh548 Postat Ianuarie 31 Partajează Postat Ianuarie 31 Acum 13 ore, doru3160 a spus: Doua pt mine si doua pt bmwh548. Vor veni placile la o singura adresa. Ma gandesc ca nici el nu are integratele.Daca le are, imi raman mie de rezerva. Da, da, multumesc! La final imi spuneti cat e nota de plata cu tot cu deranj! Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 1 Autor Partajează Postat Februarie 1 Între timp a sosit și tamburul, și azi după atâtea surse m-am desfatat cu kashtan 1 mai departe. Am montat un vumetru cu led uri, care o să înlocuiască pe cel cu vfd până îl rezolvam cu alte componente. Odată cu tamburul am primit de la colegul mannx și o bandă proaspăt înregistrată cu muzica de seama mea. Se aude mult (mult) mai bine decat benzile mele înregistrate pana în anul 1987 când am lichidat cu sculele audio. Mulțumesc și pe această cale. Țin minte anul, pt că atunci s-a născut băiatul, și aveam muzică asigurata, nu-mi mai trebuiau scule. Am păstrat doar benzile Să vedem ce face juniorul lui sonic, dacă e pus pe treabă sau nu. Nici lui nu-i trebuie muzică, are destulă, mai ales noaptea. Driverele deja sunt cumpărate. Dacă nu e târziu, la proiectarea cablajului, trebuie avut în vedere ca vine plantat la punct fix un led rosu care semnalizează cuplarea înregistrării. Nu are traseu decât la un pin, la celalalt vine o sarma lipita pe cablaj. Eventual lăsată zona libera, un pătrat de cablaj de 5x5mm, pt că altfel va fi greu de fixat separat. Se poate lega cu sârme, dacă e fixat pe placă. Numai sa aibă loc. Mă tem că vine exact peste cei doi semireglabili pe cablajul nou. https://postimg.cc/gallery/18vjzKg Ziceam ca e la punct fix, pt că trebuie să se potrivească la gaura din panou... Dacă ajuta la ceva, ledul e amplasat la 19mm de marginea de jos și la 12mm față de margine. Cote măsurate față de centrul led ului. Asta în ideea că se respectă cotele plăcii originale. Nu am uitat de exemplarul negru de la începutul topicului. E în faza de acumulare. A primit tamburul, plăcile au fost verificate pe kashtan 1, curele noi, mai am de confecționat suportul de la cupla de rețea, sau renunț la sistemul ala, și ii pun cablu ca la orice electrocasnic, nedetasabil. Deocamdată nu mă mai satur să mă uit și să ascult kashtan 1. Link spre comentariu
sonic11 Postat Februarie 1 Partajează Postat Februarie 1 (editat) Da, ledul este la punct fix, juniorul a ținut seama de masurile de pe placa. Se vede aici lângă cei doi potentiometri doar ca în vederea 3d nu are culoarea roșie. La pcb-ul asta am omis conzii de la iesirea redresorului dar am corectat. Toate găurile și masurile sunt extrase de pe un pcb original cu sublerul. Editat Februarie 1 de sonic11 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum