Kreator Postat Decembrie 29, 2024 Partajează Postat Decembrie 29, 2024 (editat) Daca tot am avut cateva zile libere, mi-am propus sa termin ce doream de mult sa fac, un combo format din sursa de alimentare si o statie de lipit!!! Nu mai am timp asa ca am comandat de pe AlịExpress modulele aferente. Pentru alimentarea acestora am folosit doua surse de alimentare (ca cele de laptop) de 12 V pe care le-am montat intr-o sursa ATX model vechi. De fapt o conditie era sa totul sa incapa intr-o sursa ATX, pentru a ocupa cat mai putin loc pe birou. Si a rezultat asta: Modulul de alimentare este cel de aici iar cel folosit pt lipit este cel de aici. Modulul pt lipit accepta mai multe tipuri de lecton: JBC245, T12, 210 si 936, eu am folosit doar JBC245, are functie de sleep (daca asezi letconul in suport), si functie timer pentru shut down, setabil din meniu. Din cate am observat, incalzirea letconului este in PWM cu factor de umplere variabil. Encoderul se poate detasa si monta intr-un loc convenabil utilizatorului, sau se pot folosi butoane normale. Modulul de alimentare are posibilitatea de a seta tensiunea constanta si curentul contant. Acum ca am stabilit totul, trebuie sa-i comand o fata realizata la CNC. Editat Decembrie 29, 2024 de Kreator 7 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum