Andrei24 Postat Decembrie 29, 2024 Partajează Postat Decembrie 29, 2024 (editat) Radio RK Siemens functional pachetul complect original cu casti si husa. Folosit ocazional in anii '80. Pret 200 lei https://imgur.com/a/ALjxKmY Editat Decembrie 29, 2024 de Andrei24 Link spre comentariu
Andrei24 Postat Decembrie 30, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2024 1.Radio RK Siemens functional. pachetul complect original cu casti si husa. Folosit ocazional in anii '80. Pret 200 lei. 2.Se adauga tel. Panasonic cu sim. Functioneaza cu baterii sau acumulatori 3xAAA . Un pachet complect in cutie plus inca o unitate fara incarcator. Pret total 80lei! https://imgur.com/a/ALjxKmY Link spre comentariu
Andrei24 Postat Decembrie 31, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2024 1.Radio RK Siemens. Pret 180lei 2.Se adauga tel. Panasonic cu sim. Pret 80lei 3. Radio cu ceas-alarma memorie 10 programe Tchibo Am/FM Stereo cu intrare aux pentru conectare surse prin jack 3.5mm si ipod 30pins. Incarcatorul l-am deschis nu tocmai profesional pentru a schimba cablul. Deasemenea am schimbat difuzorul spate cu unul nou. Posibil sa mai am factura. Originalul cred ca il mai am, dar are membrana fisurata si nu se mai potriveste in carcasa deoarece am marit decupajul pentru cel nou! Incarcatorul 5V/1A adaugat este un Energizer auto! Pretul este 100lei https://imgur.com/a/ALjxKmY Link spre comentariu
Andrei24 Postat Ianuarie 2 Autor Partajează Postat Ianuarie 2 1.Radio RK Siemens. Pret 180lei 2.Se adauga tel. 2x Panasonic cu sim. Pret pachet 80lei 3. Radio cu ceas-alarma memorie 10 programe Tchibo Am/FM Stereo cu intrare aux pentru conectare surse prin jack 3.5mm si ipod 30pins. Incarcatorul l-am deschis nu tocmai profesional pentru a schimba cablul. Deasemenea am schimbat difuzorul spate cu unul nou. Posibil sa mai am factura. Originalul cred ca il mai am, dar are membrana fisurata si nu se mai potriveste in carcasa deoarece am marit decupajul pentru cel nou! Incarcatorul 5V/1A adaugat este un Energizer auto! Pretul este 100lei https://imgur.com/a/ALjxKmY Link spre comentariu
Andrei24 Postat Ianuarie 5 Autor Partajează Postat Ianuarie 5 1.Radio RK Siemens. Pret 180lei 2.Se adauga tel. 2x Panasonic cu sim. (Vodafone)unul nou in cutie, celalalt folosit! Pret total pachet.80lei 3. Radio cu ceas-alarma memorie 10 programe Tchibo Am/FM Stereo cu intrare aux pentru conectare surse prin jack 3.5mm si ipod 30pins. Incarcatorul l-am deschis nu tocmai profesional pentru a schimba cablul. Deasemenea am schimbat difuzorul spate cu unul nou. Posibil sa mai am factura. Originalul cred ca il mai am, dar are membrana fisurata si nu se mai potriveste in carcasa deoarece am marit decupajul pentru cel nou! Incarcatorul 5V/1A adaugat este un Energizer auto! Pretul este 100lei https://i.imgur.com/cvDHBCj.jpeg UPS 3000 SOCOMEC fara baterii 850lei Link spre comentariu
Andrei24 Postat Ianuarie 6 Autor Partajează Postat Ianuarie 6 (editat) 1.Radio RK Siemens Pachet complect cu casti si husa originala. Pret 180lei 2.Tel. 2x Panasonic cu sim. (Vodafone)unul nou in cutie, celalalt folosit! Pret total pachet, 80lei 3.UPS SOCOMEC ITY-TW030B/ LB 3000kVA fara baterii. Pret, 850lei Editat Ianuarie 6 de Andrei24 Link spre comentariu
Andrei24 Postat Ianuarie 7 Autor Partajează Postat Ianuarie 7 Se adauga Lampi-Tuburi Lampi.txt Link spre comentariu
Andrei24 Postat Ianuarie 7 Autor Partajează Postat Ianuarie 7 1 hour ago, George said: Si poze cu lampile, va rog. Asa prevede regupamentul. Multumesc. Acum am atasat si pozele dupa ce am facut actualizarea lampilor ramase. Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Ianuarie 8 Partajează Postat Ianuarie 8 Un pret pe tuburile nixie? As fi interesat 6buc nixie si ez80 ez81 Link spre comentariu
Andrei24 Postat Ianuarie 8 Autor Partajează Postat Ianuarie 8 5 hours ago, Tanase Ion said: Un pret pe tuburile nixie? As fi interesat 6buc nixie si ez80 ez81 Buna ziua. Am trecut preturile in poza cu tipul lampilor pe care le detin!. Nixie 30lei/ buc. Doar lampa, oricare model/marca! Multumesc. Link spre comentariu
marius_amp Postat Ianuarie 8 Partajează Postat Ianuarie 8 Eu cred ca se referea la ceva discount daca le cumpara pe toate cinci. Link spre comentariu
Barbaro Postat Ianuarie 8 Partajează Postat Ianuarie 8 Buna seara ! Doresc sa-mi rezervati cele 4 bucati tub REE30B Link spre comentariu
Andrei24 Postat Ianuarie 8 Autor Partajează Postat Ianuarie 8 (editat) 1 hour ago, Barbaro said: Buna seara ! Doresc sa-mi rezervati cele 4 bucati tub REE30B Rezervate: REE30B si 6p6c Editat Ianuarie 8 de Andrei24 Link spre comentariu
Andrei24 Postat Ianuarie 8 Autor Partajează Postat Ianuarie 8 (editat) Se adauga 4 butoane de rr gloria nefolosite! 20/buc. Editat Ianuarie 8 de Andrei24 Link spre comentariu
GMCD Postat Ianuarie 8 Partajează Postat Ianuarie 8 Va rog sa imi spuneti ce pret au placile din foto : As fi interesat sa le iau pentru recuperat piese din ele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum