Vizitator michael Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 LM1875: http://sound.westhost.com/project72.htm Link spre comentariu
terente Postat Februarie 5, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2008 ce cuvant nu intelegi din " nu vreau sa fac un amplificator pe integrate " ?va rog daca are cineva o schema care a mai fost facuta practic de cineva si care se poate adapta sa meraga cu finali 2N6488 si 2N6491 sa o posteze aici . ZAL cine mi-a dat schema a spus ca merge garantat numai sa folosesc piese de calitate si acum se pare ca .... :smt017 cu stima gafincu adrian Link spre comentariu
Vizitator michael Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 Adrian, scuze nu aveam in intentie sa fiu pisalog. Vezi ca e un thread cu p3a al lui elliot. Gasesti acolo 3 cablaje diferite, amplificatorul a fost realizat de cel putin 3 oameni, piesele cu totul nu te costa mai mult de 40 ron-fara transformator. Link spre comentariu
terente Postat Februarie 5, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2008 imi cer si eu scuze pentru tonul pe care l-am folosit . caut acum thread-ul sper sa-l gasescO adresa de messenger aveti sa mai discutam acolo ? id meu terente_sv_101 Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 Fa schema care ti-am dat-o ... Link spre comentariu
terente Postat Februarie 5, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2008 voi face schema asta de mai jos.Rog pe cineva daca are bunavointa sa verifce si schema si cablajul sa vada daca sunt in regula pt ca eu nu prea ma pricep , daca este ceva in neregula sa modifice cablajul.Stima gafincu adrian Link spre comentariu
mosfet Postat Februarie 15, 2008 Partajează Postat Februarie 15, 2008 http://www.diyaudio.com/forums/showthre ... light=sewa Ai si cablajul acolo undeva si dpdv al calitatii, din ce spun aia, e de 10+ Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 16, 2008 Partajează Postat Februarie 16, 2008 http://www.diyaudio.com/forums/showthread.php?s=&threadid=66822&highlight=sewaAi si cablajul acolo undeva si dpdv al calitatii, din ce spun aia, e de 10+?la e în clas? A, consum? de rupe. Link spre comentariu
yogi72cj Postat Martie 15, 2008 Partajează Postat Martie 15, 2008 daca chiar vrei ceva de calitate ai o schema pe care am mai pus-o aici de multe ori si pe are am realizat-o de zeci de ori cu rezultate spectaculoase pt complexitatea ei o poti adapta usor pt +-35 vvc si poti inlocui finalii si prefinalii cu darlington(parca tip135-tip132este o pereche) daca te intereseaza caut si cablajul sa il pun Link spre comentariu
wwilly Postat Martie 16, 2008 Partajează Postat Martie 16, 2008 Luand in considerare datele problemei,(Boxe Kashtan, puterea necesara, si nu in ultimul rand lipsa de experienta declarata de initilizatorul topicului), parerea mea este ca solutia optima ar fi alegerea unei varinte de integrat. Eu nu zic ca amplificatoarele realizate din componente discrete, nu au un potential calitativ mai mare, dar realizarea efectiva, alegerea componentelor, succesul imperecherii corecte a tr finali, este la nivel de amator destul de indoielnica. Nu am vorbit inca de realizarea corecta a pcb. Eu zic ca nu este o rusine sa incerci niste IC, sansele de succes sunt mult mai mari. Daca vrei finali cu mosfet cauta IC care are asa ceva. TDA 7294 de exemplu, alimentat la +/- 15-20V este tocmai ceea ce ai nevoie. La nivel de amator nu poti bate performantele alea... Dar mai sunt si alte integrate! Parerea mea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum