icar Postat Decembrie 27, 2024 Partajează Postat Decembrie 27, 2024 Eu am unul luat de la LIDL, PARKSIDE, cat III, 600V, curent maxim 200mA. L-am luat asa, ca sa fie, cred ca l-am folosit de doua ori. Link spre comentariu
PavelR Postat Decembrie 27, 2024 Partajează Postat Decembrie 27, 2024 Acum 39 minute, icar a spus: Eu am unul luat de la LIDL, PARKSIDE, cat III, 600V, curent maxim 200mA. L-am luat asa, ca sa fie, cred ca l-am folosit de doua ori. Şi eu, nu l-am folosit niciodată pentru că e foarte butucănos şi incomod de utilizat, culmea ... Cutia nu era transparentă aşa că l-am văzut după ce l-am plătit În schimb suprinzător de util s-a dovedit a fi acest multimetru, e minuscul şi extrem de uşor, am dat 40 lei pe el Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 27, 2024 Partajează Postat Decembrie 27, 2024 Cam atât de mare e UT20, și e foarte practic atunci când nu ai nimic la îndemână. Link spre comentariu
digitalelectron Postat Decembrie 27, 2024 Partajează Postat Decembrie 27, 2024 On 12/26/2024 at 6:19 PM, va_cristi said: Ce parere aveti despre aceste multimetre de tip "stilou"? A3008 Set2 Am modelul 3008 color - mi-am oprit si eu o bucata am si la vanzare cu factura 180 lei daca te intereseaza Aici un baiat face o demonstratie la el: Link spre comentariu
victor_cj Postat Decembrie 27, 2024 Partajează Postat Decembrie 27, 2024 Eu aș lua un BENNING DUSPOL DIGITAL. https://www.benning.de/products-en/testing-measuring-and-safety-equipment/test-equipment-voltage-tester/voltage-tester-duspol.html Sau un BENNING CM 1-4. https://www.benning.de/products-en/testing-measuring-and-safety-equipment/current-clamp-multimeter/multifunction-current-clamp-meter-cm-1-4.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum