Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Multimetre de tip "Stilou"

va_cristi

Postări Recomandate

Ce parere aveti despre aceste multimetre de tip "stilou"?
A3008 Set2

ZL12D Accesoriu 2 
Eu ma gandeam sa imi achizitionez unul pt a-mi usura munca, deoarece de multe ori stau pe scara,... 
Si ca tehnician, ma incanta faptul ca ambele pot indica succesiunea fazelor. 

Sau recomandati-mi unul la un pret accesibil si cu aceleasi functionalitati ca cele doua.

Link spre comentariu

Mda, nu m-am logat, doar am accesat adresa respectiva si m-a tratat ca proaspat venit pe site. Scrie pe banda rosie, a naibii de mic. Ma gandeam ca fac lichidare de stoc la sfarsit de an...🙂

Link spre comentariu

Eu personal, dacă aș lucra ca electrician (asta înțeleg din ”stau pe scară”) nu aș folosi un instrument care nu are nici măcar specificată categoria de siguranță (CAT X yyyV). Pentru un electrician ar trebui minim CAT III 600V. Dar fiecare face cum crede.

Link spre comentariu

Si jucaria aia numai CAT III nu are...

Chestiile alea sunt ieftine dintr-un motiv bine determinat.

Sustin miniaturizarea, dar nu pana la ridicol, tehnologia nu a evoluat pana intr-acolo incat sa incluzi intr-o jucarie din aia functiile si precizia unui multimetru serios.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, ady2006 a spus:

Si eu m-am tot uitat dupa multimetre care sa aiba afisajul in sonda. Partea cu urcatul pe scara nu m-a interesat. Nici precizia. Doar sa fie mic, mic, mic. Singurul care mi-a placut este in link. Doar ca daca nu l-am luat cand a fost 250 ron, putin probabil sa dau banii de acum pe el. Daca dispare link-ul, sub 2 denumiri s-a vandut "Multimeter MECHANIC SPY 2.0" si "Multimeter SHERLOCK V2.0".

Da nu as da 250 pe trasnaia aia, nici fortat, dapoi 700 cat e acum...mai repede as incropi pe UT20B al meu ieftin ca o braga, un tester rigid pe carcasa, si unul deja pe sarma cum e acum, si as obtine o mana libera, si o scula decenta. L-am verificat si nu e in balarii. Merge cu baterie de 12V si pt ca il tin in masina pt diverse ocazii, il folosesc rar, si se cere schimbata la 2...3 ani odata. Ala prezentat de Stefan, miroase a scula mai decenta, acum depinde daca se mai fabrica, si la ce pret.

Link spre comentariu

Eu am 2 pen-uri si chiar le-am folosit destul de mult.

Primul de prin anii 90, un SOAR 3100 pe care-l folosesc rar de tot acuma.

https://www.facebook.com/AdvancedTechnology.TH/posts/soar-3100-digital-multimeter-ตัวแรกในชีวิต-ไม่นับมิเตอร์เข็ม-analog-sunwa-yx360-/966780820014586/

Acuma folosesc destul de des un Kyoritsu:

https://www.tme.eu/en/details/kew1030/portable-digital-multimeters/kyoritsu/

Nu are atitea domenii ca astea chinezesti dar e de incredere, avantajul fata de SOAR la KEW e durata mai mare de functionare pe baterie.

Ca idee si asta e facut in China insa la fabrica lor.

Ambele sint de incredere dar doar KEW e de gasit acuma.

IMG_20241227_115601897.thumb.jpg.307ca7f81a91c39bba05f639bb7e11a2.jpg

IMG_20241227_115648040.thumb.jpg.8af7286ce910b4cd95b287cd46a9df19.jpg

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări