petrysorr Postat Decembrie 26, 2024 Partajează Postat Decembrie 26, 2024 (editat) Salutare. Dețin o consola dj denon. Îmi făcea ceva probleme, in sensul că se mai bloca sunetul câteva secunde. Am copiat asio 4 all, l-am instalat și surpriza: vad că nu se instalează. Șterg driverul dedicat de la denon, încerc din nou asio 4 all și aceeași problema, nu se instalează. Încerc să reinstalez driverul denon, eroare la instalare. Dacă mă poate ajuta cineva cu problema asta, sincer nu știu ce să-i mai fac... Editat Decembrie 26, 2024 de petrysorr Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 26, 2024 Partajează Postat Decembrie 26, 2024 se dezarhiveaza driverul,executabilul,se pun intr.un folder,si se instaleaza driverul din device manager ar fi o varianta Link spre comentariu
petrysorr Postat Decembrie 26, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2024 Nu e arhivat. In device manager îmi vede consola dar cu semnul întrebării la audio denon. Am incercat sa actualizeze driverul manual, dar nu vrea. Dacă încerc să instalez driverul (care a fost instalat) copiat de pe situl denon, se incarca visual c+ dar nu merge mai departe instalarea. Am incercat pe alt laptop cu Windows 10 și merge. Cred că am o eroare de Windows ceva Link spre comentariu
cimitavita Postat Decembrie 26, 2024 Partajează Postat Decembrie 26, 2024 (editat) ai nevoie de pachetele Microsoft Visual C++ 20XX Redistributable Package și eventual de vc_redist_x86_20XX (dacă driverul tău nu e pe 64 biți) . Am pus XX pentru că sunt mai multe versiuni și am întâlnit programe care nu merg cu versiunile mai noi ci doar cu anumite versiuni mai vechi ale vc_redist. Ai mai putea încerca să instalezi și un directX 9c luat din kiturile de la jocurile mai noi. Dacă consola e apărută mai recent, ai putea încerca şi un directX mai recent. În setări la aplicaţii, trebuie să ai o listă destul de lungă cu chestiile astea. Normal, kitul de instalare al driverului trebuia să includă şi vc_redist în el şi să îl instaleze automat înainte de instalarea driverului. De obicei, după ce pun windows proaspăt, dacă imi apar probleme la anumite programe, ca să scap de toate bătăile de cap, instalez Tomb Raider de acum 3 sau 2 ani pentru-că ăla vine la pachet cu de toate. Mai sunt şi alte jocuri noi care îţi instalează automat tot ce ai nevoie. Editat Decembrie 26, 2024 de cimitavita Link spre comentariu
petrysorr Postat Decembrie 26, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2024 Am copiat tot pachetul visual c, direct x. Nu vrea sub nici o forma. Dublu click pe driver, apar 2 ferestre de la visual c și atât, nu continua instalarea driverului. Eu bănuiesc un virus și toată treabă sa fie din windows Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 26, 2024 Partajează Postat Decembrie 26, 2024 Dar a mai mers driverul ăla înainte tot pe Windows 11 ? Că unele nu sunt compatibile sau blocate de Microsoft. Link spre comentariu
petrysorr Postat Decembrie 26, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2024 Acum 5 minute, modoran a spus: Dar a mai mers driverul ăla înainte tot pe Windows 11 ? Că unele nu sunt compatibile sau blocate de Microsoft. Da. L-am dezinstalat pentru că aveam momente când se întrerupea muzica preț de 2/3 secunde. Ulterior am aflat că această întrerupere nu este numai la mine, este o problema comuna la această consola. Am copiat iarăși driverul de pe situl denon și nu se mai instaleaza Link spre comentariu
petrysorr Postat Decembrie 27, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2024 Am rezolvat. Era tot din windows. Am făcut actualizare la ultima versiune 24h2 și acum s-a instalat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum