Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrerupator touch PNI SH202

manacata77

Postări Recomandate

Buna dimineats ,am cumparat asta vara prin August 3 intrerupatoare duble touch pni sh 202 ,le-am montat (faza la L si cele doua iesiri de faze la L1 si L3) totul a functonat perfect  mentionez ca este o casa renovata care NU AM INCALZIRE momentan si ca nu locuiesc acolo momentan ,zilele astea cand am fost acolo pe FRIGUL care este afara m-am dus la casa renovata si doar un singur intrerupator mai functioneaza ( cel din camera orientata spre Sud care e usir incalzita de soare iar celelalte doua intrerupatoare sunt montate in camerele orientate spre Nord care nu primesc deloc caldura solara) am montat si condensatorii din pachet (un piciorus la o fza din bec iar celalalt piciorus la neutru din bec) si tot nu functioneaza ,am luat legatura cu firma PNI din Piatra Neamt au zis ca nu stiu ce ar putea fi ,nu mai am nici chitantele de la ele ca sa le pot returna la dedeman( de unde le-am cumparat) ledurile sunt albastre dar nu ea comanda cand pun degetul pe acel cerc luminos albastru din intrerupator ,ele su functionat cu becuri led ,am schimbat apoi cu bec incandescent ,le-am incalzit cu mana ,astept sa vina vara poate e de la frig ,voi ce parere aveti?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• manacata77

5

• Ovidanie

2

• modoran

2

• Stefan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• validae a schimbat titlul în Intrerupator touch PNI SH202
Acum 5 ore, manacata77 a spus:

voi ce parere aveti?

Că aștepți o soluție minune sau să vină vara.

Dacă exista intenția de a rezolva problema trebuia să demontezi unul și să-l testezi pe masă. Orice depanare începe cu analiza organoleptică și ulterior cu proceduri specifice de verificare și reparare dacă este cazul.

Link spre comentariu

Așa zic și eu, montează provizoriu două intrerupătoare normale, iar îmtrerupătoarele cu probleme testează le doar după ce au stat măcar jumătate de oră la cal, preferabil pe calorifer.

Link spre comentariu

Problema cu astfel de dispozitive este ca stau permanent in stand-by... adica consuma putere si imbatranesc sub tensiune.

Asta este prost pentru ecologisti.

Asta este prost pentru fiabilitatea produsului daca este chinezism, facut cu marje zero sau negative

Asta este prost pentru user, care va suferi, ca tine... chiar daca le inlocuiesti - permanent se vor defecta.

Daca iluminatul este cu led, solutia "tehnologica" este cu o sursa de calitate care are si tensiune auxiliara din care sa alimentezi touch-ul... pentru ca probabil la tine s-a ars sursa de tensiune interna.

Dar solutia cea mai buna este iluminat led fara stand-by, cu intrerupere "mecanica" incat montajul sa nu fie sub tensiune decat cand functioneaza - mai fiabil, mai ecologistic, mai rational.

Link spre comentariu

Casa fiind recent renovată, categoric acolo este umiditate și răcoare, condiții de condens.

După ce usuci bine întrerupătoarele, ar fi bine să le pensulezi cablajul cu sacâz diluat în alcool izopropilic.Asta va preveni pe viitor efectele umidității.

Asta dacă te încumeți să le desfaci.

Link spre comentariu

Am montat intrerupatoarele dupa aprox 1 luna dupa ce am dat gled si var deci erau foarte uscati peretii si aerisite camerele NU E VORBA DE CONDENS si curentul a fost inchis nu au stat alimentate .

Link spre comentariu

NU se usucă într-o lună. Poate în 3 luni, daca incălzești casa și bagi dezumidificatoare.

Cat despre întrerupătoare, probabil că nu le place frigul. Demontează-le și vezi dacă la cald funcționează. Pune întrerupătoare clasice în loc și asta este, când o să te muți în casă și o vei încălzi, vor funcționa și întrerupătoarele.

Link spre comentariu
Acum 42 minute, Ovidanie a spus:

NU se usucă într-o lună. Poate în 3 luni, daca incălzești casa și bagi dezumidificatoare.

Cat despre întrerupătoare, probabil că nu le place frigul. Demontează-le și vezi dacă la cald funcționează. Pune întrerupătoare clasice în loc și asta este, când o să te muți în casă și o vei încălzi, vor funcționa și întrerupătoarele.

Sper sa fie adevarat in legatura cu frigul daca nu ce alt intrerupator touch recomandati?

Link spre comentariu

Daca le vei desface, sub placa cu modulul BT si WIFI vei gasi placa coborâtorului de tensiune de la 230vca la 24. Oscilatorul are 4 condensatori de 1000 la 25 v. Doi din 4 erau plesniți si ceilalti umflați. Schimbat cu unii cu tens mai mare nu au loc. Am gasit ceva mai de calitate la TME si i-am schibat pe toți. De asemena am rigidizat transf choper care scotea un tiuit enervant cu o solutie termoconductoare tot de la tme. Au deja mai mult de un an fără probleme.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, barbulescuorlando a spus:

Daca le vei desface, sub placa cu modulul BT si WIFI vei gasi placa coborâtorului de tensiune de la 230vca la 24. Oscilatorul are 4 condensatori de 1000 la 25 v. Doi din 4 erau plesniți si ceilalti umflați. Schimbat cu unii cu tens mai mare nu au loc. Am gasit ceva mai de calitate la TME si i-am schibat pe toți. De asemena am rigidizat transf choper care scotea un tiuit enervant cu o solutie termoconductoare tot de la tme. Au deja mai mult de un an fără probleme.

Nu sunt wifi sunt pni sh 202 simple FARA WIFI .Si inca odata va mai reamintesc NU e din cauza umiditati de la renovare ,NU au fost conectate si tinute in permanenta la curent ca sa se "umfle condensatorii"  ce cred eu ca ar fi "temperatura" dar pe ele scrie ca rez ista intre -10 °C si +60°C si in camera erau cam 4-5 °C.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări