Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomnda tv tuner la Winamp

danijblbass

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• danijblbass

15

• junior

9

• ddeliciu

2

• 3 săptămâni mai târziu...

Salut. Mai revin cu o rugaminte la"junior".Imi poti trimite si mie winampul pe care il folosesti tu in momentul de faa si este si compatibil cu girder ? ca am pus senzorul pe alt pc si mergea orice comanda din telecomanda pe winamp, iar pe pc meu nu merge la winam decat sa-l aprind..nici macar sa-l sting, nu mai zic de urm mel sau alte chestii.Am incercat si versiuni mai vechi de winbamp si mai noi si degeaba...imi poti atasa si mie un instal de la winamp aici? :smt039

Link spre comentariu

Din pacate nu te pot ajuta pentru ca eu nu mai folosesc winamp ci Foobar.In orice caz , stiu ca mergea cu Winamp 2.X.In orice caz nu este din cale afara de dificil sa il reconfigurezi pentru versiunea de Winamp folosita de tine.

Link spre comentariu

am intles..dar imi poti spune asa in general cam pe unde ar trebui sa umblu ca sa reconfigurez ? sau daca nu te deranjeaza imi poti atasa comenzile tale de la Foobar, si eu doar sa modific semnalul :tonqe: ?Multumesc :yawinkle:

Link spre comentariu

Tocmai am descarcat arhiva si am testat-o .Merge .

" 1. Lansezi executabilul winamp.exe din arhiva asta.

Este un automatic installer cu Winamp 2.7 (se instaleaza fara sa te intrebe nimic si se seteaza singur ), gata configurat cu

pluginuri , dsp-uri , un skin dragut.Programul asta instaleaza winamp-ul

in c:\Program files\muzica|Winamp ( calea asta este specificata si in

configuratia din Girder )

2.Incarci in GIrder fiserul Dexter.gml

3.Asociezi tastele de pe telecomanda cu actiunile deja specificate in girder.

Fiserul Dexter.gml contine setarile pentru winamp , dar sunt asociate cu butoanele telecomenzii mele.

Tu trebuie doar inveti pe Girder care sunt butoanele de pe telecomanda ta.

Fisierul are skipFF skipBack PAuse Play Open Close Next_track Previous_trak etc.

"

Link spre comentariu

am luat alt winamp tot varianta asta mai veche, ca asta de la tine nu merge...o fi de la windowsul meu.Apropo citisiem si fisierul "citeste-ma" :smt045 Multumesc si pentru comenzi :yawinkle: .eu girder l-am avut si pe un alt pc cu o varianta de winamp 5x...si mergea dar nu am putut sa iau aceeasi varianta.Inca odata multumesc pentru tot, ca probabil ti-am parut batut in cap :smt021 :smt039

Link spre comentariu

Inteleg ca Winamp.exe nu se instaleaza automat in "c:\Program files\muzica\Winamp" .Ai verificat directorul asta ? Am testat instalerul asta pe mai multe PC-uri si nu am avut probleme .

Link spre comentariu

am obs ca winampu-rile astea vechi se instaleaza in c:program files\muzica\winamp . asta de la tine mie nu mi se instaleaza .Imi creaza un fisier cu numele asta "Z" acolo unde am executabilul winampu de la tine .O fi de la windows ceva eu situ...Oricum am luat de pe odc mai multe d'alea vechi si mergeau,dar pana la urma am gasit si o varianta mai noua 5X si imi merge..am nimerit-o :smt024 Multumesc inca odata pt comenzi :yahoo: :smt039

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări