junior Postat Februarie 20, 2008 Partajează Postat Februarie 20, 2008 Nu prea are rost sa folosesti volumul din fiecare aplicatie.Eu am folosit un "volum general".Vezi poza: Pentru volume down inlocuiesti step "1000" cu "-1000". Link spre comentariu
danijblbass Postat Februarie 20, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2008 Multumesc junior :yawinkle: chiar nu mi-a trecut prin dovleac sa fac si asa ceva :smt021 daca mai e ceva te mai intreb, ca vad ca esti super de treaba :smt039 Link spre comentariu
danijblbass Postat Martie 8, 2008 Autor Partajează Postat Martie 8, 2008 Salut. Mai revin cu o rugaminte la"junior".Imi poti trimite si mie winampul pe care il folosesti tu in momentul de faa si este si compatibil cu girder ? ca am pus senzorul pe alt pc si mergea orice comanda din telecomanda pe winamp, iar pe pc meu nu merge la winam decat sa-l aprind..nici macar sa-l sting, nu mai zic de urm mel sau alte chestii.Am incercat si versiuni mai vechi de winbamp si mai noi si degeaba...imi poti atasa si mie un instal de la winamp aici? :smt039 Link spre comentariu
junior Postat Martie 9, 2008 Partajează Postat Martie 9, 2008 Din pacate nu te pot ajuta pentru ca eu nu mai folosesc winamp ci Foobar.In orice caz , stiu ca mergea cu Winamp 2.X.In orice caz nu este din cale afara de dificil sa il reconfigurezi pentru versiunea de Winamp folosita de tine. Link spre comentariu
danijblbass Postat Martie 9, 2008 Autor Partajează Postat Martie 9, 2008 am intles..dar imi poti spune asa in general cam pe unde ar trebui sa umblu ca sa reconfigurez ? sau daca nu te deranjeaza imi poti atasa comenzile tale de la Foobar, si eu doar sa modific semnalul :tonqe: ?Multumesc :yawinkle: Link spre comentariu
junior Postat Martie 9, 2008 Partajează Postat Martie 9, 2008 Uite in arhiva asta ai tot ce iti tb (winamp self installer , gml file pt winamp si explicatii) http://depositfiles.com/files/4014951 Link spre comentariu
danijblbass Postat Martie 10, 2008 Autor Partajează Postat Martie 10, 2008 imi mai poti atasa te rog frumos odata arhiva cu winampu'.Ca daca dau sa-l instalez nu face nimic decat scoate un fisier cu numele Z. :smt017 Link spre comentariu
junior Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Tocmai am descarcat arhiva si am testat-o .Merge . " 1. Lansezi executabilul winamp.exe din arhiva asta. Este un automatic installer cu Winamp 2.7 (se instaleaza fara sa te intrebe nimic si se seteaza singur ), gata configurat cu pluginuri , dsp-uri , un skin dragut.Programul asta instaleaza winamp-ul in c:\Program files\muzica|Winamp ( calea asta este specificata si in configuratia din Girder ) 2.Incarci in GIrder fiserul Dexter.gml 3.Asociezi tastele de pe telecomanda cu actiunile deja specificate in girder. Fiserul Dexter.gml contine setarile pentru winamp , dar sunt asociate cu butoanele telecomenzii mele. Tu trebuie doar inveti pe Girder care sunt butoanele de pe telecomanda ta. Fisierul are skipFF skipBack PAuse Play Open Close Next_track Previous_trak etc. " Link spre comentariu
danijblbass Postat Martie 10, 2008 Autor Partajează Postat Martie 10, 2008 am luat alt winamp tot varianta asta mai veche, ca asta de la tine nu merge...o fi de la windowsul meu.Apropo citisiem si fisierul "citeste-ma" :smt045 Multumesc si pentru comenzi :yawinkle: .eu girder l-am avut si pe un alt pc cu o varianta de winamp 5x...si mergea dar nu am putut sa iau aceeasi varianta.Inca odata multumesc pentru tot, ca probabil ti-am parut batut in cap :smt021 :smt039 Link spre comentariu
junior Postat Martie 11, 2008 Partajează Postat Martie 11, 2008 Inteleg ca Winamp.exe nu se instaleaza automat in "c:\Program files\muzica\Winamp" .Ai verificat directorul asta ? Am testat instalerul asta pe mai multe PC-uri si nu am avut probleme . Link spre comentariu
danijblbass Postat Martie 11, 2008 Autor Partajează Postat Martie 11, 2008 am obs ca winampu-rile astea vechi se instaleaza in c:program files\muzica\winamp . asta de la tine mie nu mi se instaleaza .Imi creaza un fisier cu numele asta "Z" acolo unde am executabilul winampu de la tine .O fi de la windows ceva eu situ...Oricum am luat de pe odc mai multe d'alea vechi si mergeau,dar pana la urma am gasit si o varianta mai noua 5X si imi merge..am nimerit-o :smt024 Multumesc inca odata pt comenzi :yahoo: :smt039 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum