digitalelectron Postat Decembrie 23, 2024 Partajează Postat Decembrie 23, 2024 (editat) Salut, pun o intrebare inainte sa cumpar sh un UPS sa fac teste pe el. As vrea sa modific un UPS astfel incat sa-i pot controla iesire de AC (normal ca e sinus modificat - cel mai ieftin) de la 0-230VAC, vreau sa stiu la ce posibile probleme ma pot astepta ? Vreau sa-i folosesc partea de forta (tranzistori) si sa-mi fac eu un 50Hz dar cu PWM asa as vrea sa-i modifica tensiunea de iesire, acum as mai putea sa fac altceva, partea de control va fi alimentata separat si efectiv ii variez eu +12V de forta separat de la 0-12V astfel incat la iesire voi avea 0-230VAC (dreptunghiular). Nota voi folosi numai sarcini rezistive. Vreau sa stiu daca abordarea e corecta sau ce idei aveti sa modific corect ? Multumesc Editat Decembrie 23, 2024 de digitalelectron Link spre comentariu
nel65 Postat Decembrie 25, 2024 Partajează Postat Decembrie 25, 2024 (editat) poate te inspiri din asta... Modulator 50Hz.pdf din VR2 se regleaza tensiunea de iesire ,eventual si din R31.Am facut-o cu vreo 10 ani in urma ,functioneaza perfect le sau alta idee ,comanda de pwm de la 0 la 100% cu LM555 ,si dupa ce corectezi semnalull de iesire sa fie compatibil pentru comanda mos (ceva drivere),il aplici puntii H Editat Decembrie 25, 2024 de nel65 Link spre comentariu
digitalelectron Postat Decembrie 25, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2024 Multumesc, frumoasa schema Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum