Florinel TV Postat Decembrie 24, 2024 Partajează Postat Decembrie 24, 2024 Acum 12 minute, bobo123 a spus: Boxa are si aux out , daca este sunet pe acea iesire nu are treaba finalul. Unele au si radio. Daca este sunet pe radio sau aux atunci faceti cum am scris sau reflow la modulul bt. Daca nu vrea nici asa un modul bt auxiliar rezolva problema, am facut la multe boxe, combine, home cinema etc treaba asta . Se leaga iesirea modului bt la mufa jack aux si 5v alimentare iau de unde gasesc. Eu am spus că poate fi și finalul că nu spune ce face exact boxa , asta e lipsa de informații , nu ar trebui să răspundă nimeni daca nu se dă info ce și cum face mai exact Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 24, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2024 As fi scris ca nu are sunet...pe nimic As fi facut topic special...la incepatori Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 29, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2024 La 22.12.2024 la 8:47, bobo123 a spus: Cu Upa nu am lucrat, doar cu ch341a, tl866a si cu avr postal 3. TL866 asta nu merge si in domeniul auto? Am vazut ca este destul de bun in asa ceva Link spre comentariu
ady2006 Postat Decembrie 29, 2024 Partajează Postat Decembrie 29, 2024 Acum 14 minute, catalin004 a spus: TL866 asta nu merge si in domeniul auto? Merge, de ce sa nu mearga. Evident doar pe ce are in lista. Stiu ca Tl866 este ieftin dar iti recomand sa iei in calcul T56 tot de la xgecu. Si eu am si Beeprog+ dar zi de zi folosesc T56. Mai mic, mai usor, nu necesita alimentare. Softul mai simplu. Dupa mine are cel mai bun raport pret/calitate. Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 29, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2024 Ok, multumesc frumos, vad ca aici pe forum este foarte putin detaliata electronica auto, cu toate ca are o cautare foarte mare actual. Am beeprog...dar nu l-am folosit mutl in auto. De exemplu, problema actuala la un opel meriva, cu un ECU care nu reusesc sa il testez (Z16SE in loc de Z16XE) Daca sunt aici colegi care lucreza in auto, as vrea sa invat mai multe in acest domeniu. De bani nu ar fi probleme pentru achizitii de intrfate si programatoare...Cu stima si scuze ca am deviat de la subiectul titlu! Link spre comentariu
ady2006 Postat Decembrie 29, 2024 Partajează Postat Decembrie 29, 2024 Sunt alte forumuri pentru ceea ce vrei tu. Useri care activeaza in auto sunt destui si printre membrii acestui forum. Doar ca-i greu sa discuti pe teme auto cu useri gen @Florin berdila. Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 29, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2024 (editat) Sunt inscris si pe alte forumuri...insa acolo devine lipsa de stiinta in electronica (ma refer aprofundata) si multi tin doar pentru ei. Logic oamenii au platit ca sa invete. Ideea este ca in final le putem rezolva, cu bunavointa...si cu ceva testere. Multumesc si sper sa mai gasesc sfaturi la dvs. Sarbatori fericite! Editat Decembrie 29, 2024 de catalin004 Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 30, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2024 Revenind la problema noastra cu boxa, am facut toate lipiturile, inclusiv reflow la integratul Bt, nu vrea...cred ca este problema la uP de pe placa...daca o dori ii pun placa adaptoare dupa sarbatori. Toate cele bune si La multi ani! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum