Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Flash MX25L6473F M21-08G - citire/scriere

catalin004

Postări Recomandate

Acum 12 minute, bobo123 a spus:

Boxa are si aux out , daca este sunet pe acea iesire nu are treaba finalul.

Unele au si radio.

Daca este sunet pe radio sau aux atunci faceti cum am scris sau reflow la modulul bt.

Daca nu vrea nici asa un modul bt auxiliar rezolva problema, am facut la multe boxe, combine, home cinema etc treaba asta .

Se leaga iesirea modului bt la mufa jack aux si 5v alimentare iau de unde gasesc.

Eu am spus că poate fi și finalul că nu spune ce face exact boxa , asta e lipsa de informații , nu ar trebui să răspundă nimeni daca nu se dă info ce și cum face mai exact

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catalin004

11

• bobo123

5

• Florinel TV

3

• ady2006

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La 22.12.2024 la 8:47, bobo123 a spus:

Cu Upa nu am lucrat, doar cu ch341a, tl866a si cu avr postal 3.

TL866 asta nu merge si in domeniul auto? 

Am vazut ca este destul de bun in asa ceva

Link spre comentariu
Acum 14 minute, catalin004 a spus:

TL866 asta nu merge si in domeniul auto?

Merge, de ce sa nu mearga. Evident doar pe ce are in lista. Stiu ca Tl866 este ieftin dar iti recomand sa iei in calcul T56 tot de la xgecu. Si eu am si Beeprog+ dar zi de zi folosesc T56. Mai mic, mai usor, nu necesita alimentare. Softul mai simplu.

Dupa mine are cel mai bun raport pret/calitate.

Link spre comentariu

Ok, multumesc frumos, vad ca aici pe forum este foarte putin detaliata electronica auto, cu toate ca are o cautare foarte mare actual.

Am beeprog...dar nu l-am folosit mutl in auto. De exemplu, problema actuala la un opel meriva, cu un ECU care nu reusesc sa il testez (Z16SE in loc de Z16XE)

Daca sunt aici colegi care lucreza in auto, as vrea sa invat mai multe in acest domeniu.

De bani nu ar fi probleme pentru achizitii de intrfate si programatoare...Cu stima si scuze ca am deviat de la subiectul titlu!

Link spre comentariu

Sunt inscris si pe alte forumuri...insa acolo devine lipsa de stiinta in electronica (ma refer aprofundata) si multi tin doar pentru ei. Logic oamenii au platit ca sa invete. Ideea este ca in final le putem rezolva, cu bunavointa...si cu ceva testere.

Multumesc si sper sa mai gasesc sfaturi la dvs.

Sarbatori fericite!

Editat de catalin004
Link spre comentariu

Revenind la problema noastra cu boxa, am facut toate lipiturile, inclusiv reflow la integratul Bt, nu vrea...cred ca este problema la uP de pe placa...daca o dori ii pun placa adaptoare dupa sarbatori. 

Toate cele bune si La multi ani!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări