Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Flash MX25L6473F M21-08G - citire/scriere

catalin004

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catalin004

11

• bobo123

5

• Florinel TV

3

• ady2006

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Este MX25L6473FM2I-08G Industrial Grade (I) cu Secured OTP și Unique ID stored in flash.

Trebuie programator cu funcția Prog OTP block și Block protect, ca Wellon VP299,VP398S, VP598, VP798...etc.

Puteți incerca cu orice programator ce are in lista MX25L6473F, ca TL866CS/A, RT809H/HSE...etc.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, catalin004 a spus:

Nu face boxa cat programatorul 🤣

Maine dau o fuga pana la job...incerc cu beeprog2, poate am vreo sansa..daca nu...la gunoi

Multumesc pentru ajutor

Cu Beeprog merge sigur

Link spre comentariu

Neata, am reusit cu Beeprog, insa se pare ca am probleme cu jucaria.

Aparatul cu pricina este o boxa LG RK7, am reusit sa pun softul de la RK5, insa aceleasi simptome. Nu am sunet pe bluethoot, ia toate comezile, next, vol, insa lipsa sunet.

Poate ati intampinat aceasta problema, am mai citit pe forumuri unii zic ca ar fi DSP-ul

stima

Link spre comentariu

Curatati bine cu alcool izopropilic pinii conectorului dintre modulul bt si placa de baza ca sa faca bine contact.daca este cazul ii relipiti.

Intoarsa boxa invers si agitata sau lovita usor si a revenit un timp.

Editat de bobo123
Link spre comentariu

Boxa are si aux out , daca este sunet pe acea iesire nu are treaba finalul.

Unele au si radio.

Daca este sunet pe radio sau aux atunci faceti cum am scris sau reflow la modulul bt.

Daca nu vrea nici asa un modul bt auxiliar rezolva problema, am facut la multe boxe, combine, home cinema etc treaba asta .

Se leaga iesirea modului bt la mufa jack aux si 5v alimentare iau de unde gasesc.

Editat de bobo123
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări