Alic Postat Decembrie 24, 2024 Partajează Postat Decembrie 24, 2024 Acum 4 ore, doru3160 a spus: Ultima comanda de la chineji a venit azi, in 12 zile. Free. Curier DPD livrare la domiciliu. Ce ai în punga aia? Acu' trimit cu curierii? Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 24, 2024 Partajează Postat Decembrie 24, 2024 Mai multe exemplare. Interesant e ca chinezul nu s-a stresat sa bage ceva folie cu bule sau polistiren. Exact asa cum se vad, erau toate grămadă în punga, e drept, fiecare în punguța lui, dar nici unul nu a avut daune, având în vedere că un LCD este destul de gingaș la șocuri. Pe de alta parte, o penseta cu tester a venit în penarul ei care poate fi considerat antisoc, are pereți profilati, dubli, dar totul era într-o cutie din polistiren generoasă. Aia a venit puțin deformata, dar conținutul neatins. De aia am și făcut poză la coletul nedesfacut. În caz de nevoie ii arat chinezului ce a făcut, când a dat drumul asa la produse. Chiar am avut emoții până am văzut ca totul e ok. Deschizi disputa, nu rămâi în pagubă, dar durează, îți piere pofta. Cu câteva zile înainte, am mai făcut o comanda, și la aia termenul estimat de livrare este 10...17.01.2025. Au garantat cea mai rapida livrare, în 7 zile lucrătoare. Vom vedea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum