Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aparat masura cu osciloscop.

Simion Irinel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

5

• Craciun

4

• Alic

4

• doru3160

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

IMG_20241223_214115.jpg

Mai multe exemplare. Interesant e ca chinezul nu s-a stresat sa bage ceva folie cu bule sau polistiren. Exact asa cum se vad, erau toate grămadă în punga, e drept, fiecare în punguța lui, dar nici unul nu a avut daune, având în vedere că un LCD este destul de gingaș la șocuri. Pe de alta parte, o penseta cu tester a venit în penarul ei care poate fi considerat antisoc, are pereți profilati, dubli, dar totul era într-o cutie din polistiren generoasă. Aia a venit puțin deformata, dar conținutul neatins. De aia am și făcut poză la coletul nedesfacut. În caz de nevoie ii arat chinezului ce a făcut, când a dat drumul asa la produse. Chiar am avut emoții până am văzut ca totul e ok. Deschizi disputa, nu rămâi în pagubă, dar durează, îți piere pofta. Cu câteva zile înainte, am mai făcut o comanda, și la aia termenul estimat de livrare este 10...17.01.2025. Au garantat cea mai rapida livrare, în 7 zile lucrătoare. Vom vedea. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări