Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar Leduri Triunghiulare produse candva in RSR

Tanase Ion

Postări Recomandate

Buna seara stimati colegi, caut de ceva vreme 6 bucati leduri triunghiulare produse canva in RSR, 3buc rosii si 3buc verzi, bineinteles contracost, poate fi si mai multe bucati, cu stima si respect multumesc anticipat celor care ar putea sa ma ajute. Am cautat sa cumpar asa ceva dar nu am gasit.

Link spre comentariu
Acum 25 minute, misuraelectronic a spus:

cred  ca  mai  am  eu  asa  ceva , dar  trebuie  sa  imi  fac  curaj  sa ma   apuc  sa  le  caut ...

Daca aveti asa ceva va sunt recunoscator, bineinteles cat costa nu se pune problema, astept cand aveti timp in limita posibilitatilor sa le cautati, nu este o urgenta, cu stima si respect multumesc frumos si o seara cat mai frumoasa.

1 oră în urmă, grosu99 a spus:

Poti sa le iei un pic cu pila pe cele rotunde ....daca esti voios si ai chef ! 

Multumesc frumos de idee dar recunosc nu am indemanarea sa le pilesc, de aceia caut, am avut asa ceva dar dupa atatia ani nu mai stiu pe unde le-am pus sau posibil sa le fi aruncat din greseala, cu stima o seara buna.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Dxxx a spus:

Multumesc frumos ptr link dar nu reusesc sa ma inregistrez si sa fac comanda.

Acum 2 ore, flomar60 a spus:

Eu am găsit 3 verzi....2 folosite și una nouă....mai caut...

Buna seara, multumesc frumos si astept ce o sa mai gasesiti, daca nu si acelea sunt bune, nu conteaza ca sunt folosite.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Buna ziua, rog un moderator in limita posibilitatilor sa inchida acest topic, multumesc celor care m-au ajutat, am gasit la tme,cu stima si respect multumesc frumos.

Link spre comentariu
  • validae a închis acest subiect
  • Dxxx a deschis acest subiect

Iti multumesc pentru atitudinea pozitiva, putini colegi au bunul-simt de a reveni si a da detalii despre rezolvare.

Din punctul tau de vedere desigur ca topicul este inchis, in sensul ca ti-ai rezolvat problema - dar eu l-am redeschis.

Asta nu pentru tine, ci pentru ca sa ramana asa, in caz ca alt coleg va cauta un led de forma deosebita (sau poate alt parametru, nu numai forma) - asa ca va putea sa reanimeze acest topic.

Link spre comentariu

Daca tot ati re-deschis acest topic, o intrebare: la ce ati folosit ledurile de aceasta forma?

Si eu am utilizat asa ceva candva, pentru semnalizat alimentarea a 2 pompe, una local (varf spre dreapta, adica orizontal) cealalta spre un nivel mai sus (da, ati intuit corect, varful in sus)....

Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări