Alic Postat Decembrie 21, 2024 Partajează Postat Decembrie 21, 2024 PCB preamplificator Rod Elliott Project 88 Două placi costă 45lei , trimiterea cu Posta Romana inclusă. Plata în cont. Link spre comentariu
Alic Postat Decembrie 25, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2024 Două placi costă 45lei , 35 lei, trimiterea cu Posta Romana inclusă. Plata în cont doar din Banca Transilvania!!! O placa costa 25 lei in conditiile de mai sus. Link spre comentariu
Alic Postat Ianuarie 2 Autor Partajează Postat Ianuarie 2 La 25.12.2024 la 15:04, Alic a spus: Două placi costă 45lei , 35 lei, trimiterea cu Posta Romana inclusă. Plata în cont doar din Banca Transilvania!!! O placa costa 25 lei in conditiile de mai sus. Link spre comentariu
Alic Postat Ianuarie 3 Autor Partajează Postat Ianuarie 3 Se poate închide topicul. Le-am trecut la " donatii" . Mulțumesc. Link spre comentariu
djdansmart Postat Ianuarie 3 Partajează Postat Ianuarie 3 Vreau si eu doua placi!! Link spre comentariu
Alic Postat Ianuarie 3 Autor Partajează Postat Ianuarie 3 Acum 6 ore, djdansmart a spus: Vreau si eu doua placi!! Ți-am trimis um mesaj. Link spre comentariu
Alic Postat Ianuarie 5 Autor Partajează Postat Ianuarie 5 Se poate inchide topicul. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate