dan_b11 Postat Decembrie 19, 2024 Partajează Postat Decembrie 19, 2024 Vă salut, Mașina de spălat vase din titlu s a săturat de spălat vase . Problema, din ce mi-am dat eu seama, este ca nu mai baga apa prin duzele rotative, separate pentru partea de jos și cea de sus. masina ia apa și o elimină, dacă o opresc. Dar se pare ca de spălat nu spală deloc. De auzit se aude un zgomot pe care bănuiesc ca îl face pompa pentru a baga apa la duzele de spălare însă la duze nu cred ca iese nimic(dacă deschid ușa la mașină nu pare sa fi făcut nimic cu excepția ca a luat apa de la rețea. Pastila o elimina la momentul potrivit. A mai pățit cineva ceva de acest gen? filtrul încă nu l am curățat însă o să fac asta. Nu părea murdar. Masina folosește aceeași pompa pentru spălare și evacuare? Multumesc Link spre comentariu
dan_b11 Postat Decembrie 19, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2024 Revin cu un update după verificare filtre. cel grosier era ruptă o bucată din el. L am recuperat în totalitate. Am curată și cel fin. În rest nu am umblat la nimic altceva. Acum i-a apă și atât. Nu mai face nimic altceva…… Aveți vreo idee care e fluxul normal de lucru să știu ce să verific mai departe? multumesc Link spre comentariu
dan_b11 Postat Decembrie 20, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2024 Am găsit problema. Pompa de recirculare dusă. Acum să vedem cum se mișcă, curierii în perioada asta. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 14 Partajează Postat Ianuarie 14 La 20.12.2024 la 13:04, dan_b11 a spus: Am găsit problema. Pompa de recirculare dusă. Acum să vedem cum se mișcă, curierii în perioada asta. salut, ce model de pompa este ?, am si eu o problema cu pompa de recirculare (am gasit-o gripata) la o masina Bauknecht (tot Whirlpool)< se poate o poza in privat? . Multumesc ! Link spre comentariu
dan_b11 Postat Ianuarie 16 Autor Partajează Postat Ianuarie 16 Am pus aici, poate mai e interesat și altcineva. Din decembrie acum a ajuns…. No comment https://postimg.cc/gallery/tyft55j La mine cred ca s-a fisurat carcasa de plastic sub tole ca erau umflate tolele de numa și ruginite. Siguranța termică la motor era arsă. Am putut să o decuplez însă nu știu ce viață mai avea….. am cumpărat doar motorul(partea gri). Corpul pompei a rămas cel vechi Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 17 Partajează Postat Ianuarie 17 Multumesc pentru raspuns, este alt model de pompa. La mine este cu pompa Blakmann, am reusit sa o degripez, dar acum am alta problema...., nu incalzeste apa si nici nu executa programul corect. Am dat jos senzorul de temperatura, aparent lucreaza cand il incalzesc cu suflanta, dar nu stiu exact ce valori ar trebui sa aiba. La temperatura camerei, imi arata aprox.600 Kohmi si daca il incalzesc scade pana la 170 Kohmi, acum nu stiu ce sa cred, o fi din senzor, sau procesorul este dus. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum