Neagu Raul Postat Luni la 20:50 Partajează Postat Luni la 20:50 (editat) Salutări! Cumpăr sursă reglabilă tip benchtop, 0-30V 1A (minim) și de preferat cu 2 canale. Orice ofertă este valabilă. Mulțumesc anticipat! Editat Luni la 21:07 de Neagu Raul Link spre comentariu
Nostalgic Postat Ieri la 07:03 Partajează Postat Ieri la 07:03 Salut ! Sursă liniară home made .două tensiuni independente. 0-12 volți 0-10 A 0-24 volți 0-6A protecții multiple afișează tensiune -curenți 5-6 kg Link spre comentariu
dan cod Postat Ieri la 07:22 Partajează Postat Ieri la 07:22 Acum 10 ore, Neagu Raul a spus: Salutări! Cumpăr sursă reglabilă tip benchtop, 0-30V 1A (minim) și de preferat cu 2 canale. Orice ofertă este valabilă. Mulțumesc anticipat! Cred ca găsim ceva la mine Link spre comentariu
Craciun Postat Ieri la 08:29 Partajează Postat Ieri la 08:29 (editat) Salut, Eu am luat de la contactelectric.ro o sursa 0-30V , 0-10A cu afisaj digital tensiune , curent, simpla, la 400lei. Se numeste MCH-K3010D, sunt foarte multumit de ea, am pus oscilo pe ea si nu are deloc riplu. BR/Daniel Editat Ieri la 08:34 de Craciun Link spre comentariu
dan cod Postat Ieri la 09:14 Partajează Postat Ieri la 09:14 Acum 44 minute, Craciun a spus: Salut, Eu am luat de la contactelectric.ro o sursa 0-30V , 0-10A cu afisaj digital tensiune , curent, simpla, la 400lei. Se numeste MCH-K3010D, sunt foarte multumit de ea, am pus oscilo pe ea si nu are deloc riplu. BR/Daniel Este liniara sau în comutație? Bănuiesc ca în comutație la prețul asta. Ori asta este cu totul alta treaba. Link spre comentariu
Craciun Postat Ieri la 09:36 Partajează Postat Ieri la 09:36 Salut @dan cod E in comutatie cred scrie switching power supply pe ea. BR/Daniel Link spre comentariu
dan cod Postat Ieri la 09:48 Partajează Postat Ieri la 09:48 Acum 11 minute, Craciun a spus: Salut @dan cod E in comutatie cred scrie switching power supply pe ea. BR/Daniel Bănuiam. La 400 lei o sursa liniara de 10A era gratis. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum