peternan Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă Buna seara ! Am si eu o problema cu un Starlight de 65 inch la care i-am schimbat baretele si cu cele noi backlightul pulseaza,am pus un film https://youtube.com/shorts/_OCRipNoWXM?feature=share Sursa este MP5565 .Sa fie defect si invertorul? ma puteti ajuta cu un sfat ? Una din baretele vechi era intrerupta. Multumesc! Link spre comentariu
Florinel TV Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă Schimba condensatorul de la inverter Link spre comentariu
peternan Postat 4 ore în urmă Autor Partajează Postat 4 ore în urmă Invertorul de tipul acesta nu are condensator. Link spre comentariu
Tavi Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă Benzi ok originale sau cele mai ieftine de pe Ali ? Link spre comentariu
peternan Postat 4 ore în urmă Autor Partajează Postat 4 ore în urmă Barete de la electrosite Link spre comentariu
peternan Postat 3 ore în urmă Autor Partajează Postat 3 ore în urmă Acum 17 minute, Tavi a spus: Benzi ok originale sau cele mai ieftine de pe Ali ? Poate fi din barete ? Ce-i drept ca au fost cam ieftine 12 barete 150 lei. Link spre comentariu
Gabriel_S Postat 3 ore în urmă Partajează Postat 3 ore în urmă Incearca sa reduci curentul, posibil sa fie la limita cu baretele noi si se activeaza OCP. Am patit-o la un Vision Link spre comentariu
peternan Postat 3 ore în urmă Autor Partajează Postat 3 ore în urmă Acum 3 minute, Gabriel_S a spus: Incearca sa reduci curentul, posibil sa fie la limita cu baretele noi si se activeaza OCP. Am patit-o la un Vision Cum ? Link spre comentariu
Gabriel_S Postat 3 ore în urmă Partajează Postat 3 ore în urmă Acum 1 minut, peternan a spus: Cum ? Ca de obicei, un raspuns naste o alta intrebare.. Cauta datasheet la CI driver led si vezi pe ce pin are Iset Link spre comentariu
peternan Postat 3 ore în urmă Autor Partajează Postat 3 ore în urmă L6599D asta sa fie? Link spre comentariu
Gabriel_S Postat 2 ore în urmă Partajează Postat 2 ore în urmă Asta cred ca e in primarul sursei. Forumul electronistilor... Link spre comentariu
sonic11 Postat 2 ore în urmă Partajează Postat 2 ore în urmă Reducerea de curent inseamna inserierea de rezistente cu baretele dar soluția este creșterea pragului protecției . Link spre comentariu
peternan Postat 2 ore în urmă Autor Partajează Postat 2 ore în urmă Nu am o schema ,e diferit de alte scheme de led driver. Link spre comentariu
Gabriel_S Postat 2 ore în urmă Partajează Postat 2 ore în urmă Pune o poza cu zona cuplei de leduri, cu spatele placii. Forumul ghicitorilor se potriveste mai bine. Link spre comentariu
peternan Postat 2 ore în urmă Autor Partajează Postat 2 ore în urmă Acum 21 minute, Gabriel_S a spus: Pune o poza cu zona cuplei de leduri, cu spatele placii. Forumul ghicitorilor se potriveste mai bine. https://tinypic.host/image/20241216-233714.2LrkyE https://tinypic.host/image/20241216-233730.2Lrj4Q Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum