altuser Postat Decembrie 16, 2024 Partajează Postat Decembrie 16, 2024 (editat) Salut, Nu am reusit sa gasesc daca e posibil sa actualizez firmware-ul pentru ver 1.0 a routerului din titlu. Intentionez sa-l cumpar sh, nu am posibilitatea sa verific la cumparare. Nu ma intereseaza sporuri de performanta prin update, doar securitatea. Mai jos apare diferenta dintre V1 si V2, V3. As dori WPA3 dar nu am gasit pe site, posibil sa nu fi cautat unde trebuie. V1 are Securitate Wireless WPA-PSK / WPA2-PSK V2 are Securitate Wireless WPA-PSK / WPA2-PSK / WPA3-Personal V3 are Securitate Wireless WPA-PSK / WPA2-PSK / WPA3-Personal Daca aveti vreo sugestie, link, va rog sa ma indrumati, multumesc. Editat Decembrie 16, 2024 de altuser corectare titlu gresit Link spre comentariu
altuser Postat Decembrie 16, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2024 M-am lamurit. Am reusit sa vorbesc cu cei de la suport tp-link, mi-au spus ca nu se poate. Numai denumirea modelului este identica, au in interior hardware diferit. Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 16, 2024 Partajează Postat Decembrie 16, 2024 Stai liniștit și consideră că nu se poate face update. Fie îl folosești așa cum e, fie nu îl cumperi deloc. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum