flomar60 Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 Donez: -tot ce se vede in poza de mai jos: -miezuri magnetice tolă E14 și E15 secțiuni peste 10cmp Link spre comentariu
deneinvins Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 Sînt interesat de toate miezurile din tole. Numai cu condiția să plătesc contravaloarea, transportul, ambalajul și deranjul. Mulțumesc ! Detalii prin MP. Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 (editat) @deneinvins ok! @Tanase Ion ok! ....când voi face coletele,vă contactez pe PM... UPS!! Eu acum am văzut că am postat în topicul colegului @yo9hrb ! Îmi cer scuze și rog moderatorul secțiunii să mute aceste postări la topicul ”DONAȚII” Mulțumesc! Editat Ianuarie 24 de flomar60 Link spre comentariu
deneinvins Postat Ianuarie 31 Partajează Postat Ianuarie 31 La 24.01.2025 la 17:13, flomar60 a spus: -miezuri magnetice tolă E14 și E15 secțiuni peste 10cmp Pachet recepționat. Totul corespunde. Mulțumiri userului @flomar60, pentru pachetele magnetice. Mulțumiri userului @yo9hrb, pentru găzduire pe pagina proprie. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 31 Autor Partajează Postat Ianuarie 31 Deja calculez chiria Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum