Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donatii YO9HRB

yo9hrb

Postări Recomandate

Intrucat s-au adunat multe chestii prin atelier, cred ca este timpul sa mai dau din ele.

In principiu le donez, doritorii vor trebui sa plateasca transportul prin Fancourier. Totusi, unele chestii le voi dona numai cu predare personala (din cauza dimensiunilor si fragilitatii). Predarea personala va fi in Mizil sau Ploiesti. Sau intre cele doua localitati.

Solicitarile vor fi facute in subiect, nu pe mesagerie privata.

Sa incepem:

1). Un... sa zicem... radiocasetofon Bouyer. Probabil nfolosit in vreo statie de radioficare. Contine un casetofon (cam in genul celor auto) si un radio, probabil FM. Alimentat - se aprinde becul de la intrerupator. Nu are amplificator final, mai mult ca sigur este mono.

https://imgur.com/a/8q72Fd5

2). Magnetofon Majak 203. Functional, curele schimbate anul trecut. Probleme: capacul de la capete nu mai sta, amplificatorul lui intern se aude incet. Fara distorsiuni, dar incet. Prin amplificator se aude fain. Si problema generala, volanta aluneca incet si sigur pe ax. In acest moment se aude cum freaca ceva. Primit tot donatie de pe acest forum, de la @cirip. Posibil sa am si un cap de inregistrare/redare nou.

https://imgur.com/a/sdJupMJ

Pentru acesta este valabila numai predarea personala. Nici nu am cutie sa-l ambalez, si nici n-as vrea sa ajunga avariat la destinatie.

3). Deck JVC KD-D20. Probleme la comenzile partii mecanice. Luat tot de pe forum.

https://imgur.com/a/qd5LXoY

4). Radio CD auto Sony. Functional cand a fost dat jos de pe o masina care pleca pe drumul fara intoarcere. Mufa taiata. Posibil sa am si telecomanda.

https://imgur.com/a/uS77DyS

5). Tuner Electronica. Primit tot donatie, de la userul @deneinvins . Nu cunosc starea de functionare.

https://imgur.com/a/ZXAtX0M

Deocamdata atat pentru seara asta. Va mai urma.

Si inca o chestie, nu as vrea sa le gasesc la vanzari. Daca nu le mai vreti, donati-le mai departe.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

4

• yo9hrb

3

• mac01

3

• Tanase Ion

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Magnetofon Majak 203.- pe asta l-as vrea eu . E primul model pe care l-am avut din 80 pana prin 88.Tot am vorbit despre model in topicul lui mac01, poate il refac dupa modelul meu de atunci.

Link spre comentariu

OK, caut cutie si-l trimit saptamana care vine. Sa-mi dati datele pe PM.

Acum 13 minute, doru3160 a spus:

Magnetofon Majak 203.- pe asta l-as vrea eu . E primul model pe care l-am avut din 80 pana prin 88.Tot am vorbit despre model in topicul lui mac01, poate il refac dupa modelul meu de atunci.

Dorule, imi pare rau, dar pe ala nu-l trimit. Daca ai pe cineva prin Ploiesti, nici o problema.

Acum 13 minute, Swiby a spus:

Buna seara, punctul 2, magnetofonul Majak il doresc eu daca mai este disponibil - joi, vineri sau in weekend pot veni in Ploiesti.

Multumesc,

Alexandru

(va sta langa un Rostov)

Vedem ce zice @doru3160, ca el a fost primul.

Acum 19 minute, Tanase Ion a spus:

Pct3 il doresc eu deck jvc

Salutare, sa-mi dai adresa pentru punctele 3 si 4, ca nu cred ca o mai am.

Link spre comentariu

Spre stiinta: daca aveti rude/ prieteni care lucreaza la firmele din Ploiesti West Park, sunt acolo zilnic intre 8:30 si 11:00, la Saipem.

Link spre comentariu
Acum 6 minute, yo9hrb a spus:

Vedem ce zice @doru3160, ca el a fost primul.

Ce mai pot sa zic...la Ploiesti nu vin pt asta, si nici nu am pe cine sa angrenez in actiunea asta. Ma bazam pe curier.Asa ca fie primit cui vrei sa-l dai.

Link spre comentariu
Acum 19 minute, doru3160 a spus:

Daca nu ai cine sa-l ridice din Ploiesti spune-mi.

Prietenul fetei mele e din Ploiesti si se poate deplasa sa ti-l ridice...apoi ti-l trimit eu!

Link spre comentariu
Acum 1 minut, mac01 a spus:

Prietenul fetei mele e din Ploiesti si se poate deplasa sa ti-l ridice...apoi ti-l trimit eu!

Asta e altceva. Daca efortul nu e prea mare, si e de acord si proprietarul, e ok. Ma achit de toate obligatiile.

Link spre comentariu
Acum 13 minute, yo9hrb a spus:

Dorule, imi pare rau, dar pe ala nu-l trimit. Daca ai pe cineva prin Ploiesti, nici o problema.

Mingea e in terenul tau, am gasit si cine sa-l preia...😃

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări