Vizitator gsorin1988 Postat Februarie 1, 2008 Partajează Postat Februarie 1, 2008 Daca ati putea sa ma ajutati cu niste parametrii Ts la diful:ydl300lry pe 4 ohmi.Vreau sa imi fac 2 tunuri de bass cu difurile astea si nu gasesc niste parametri.Si daca ati mai putea sa imi ziceti cu aproximatie ce porturi sa folosesc;diametru si lumgime ca sa ma asa o idee(incinta e bass reflex).Multumesc anticipat! Link spre comentariu
mircea888 Postat Februarie 1, 2008 Partajează Postat Februarie 1, 2008 la difuzoarele astea nu sunt parametrii din cate stiu eu, si fara parametri nu poti sa calculezi cutia nici tuburile, trebuie sa faci la plezneala. Link spre comentariu
Vizitator gsorin1988 Postat Februarie 1, 2008 Partajează Postat Februarie 1, 2008 naspaaaaa mrs oricum :(:(( Link spre comentariu
mircea888 Postat Februarie 1, 2008 Partajează Postat Februarie 1, 2008 stiu ca Vasile a masurat parametrii la difuzoarele astea de la KON, pentru ca producatorul nu a dat parametri iar la seria YDL nu le-a masurat nimeni(numai la YDL200LRBH sunt parametri). Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 1, 2008 Partajează Postat Februarie 1, 2008 Cauta si tu parametrii pe forumul sitului de unde ai gasit difuzorul.Closed. Link spre comentariu
Postări Recomandate