daniel.t Postat Decembrie 13, 2024 Partajează Postat Decembrie 13, 2024 Salutare, Se da un Vortex chinezesc model LEDV-32CK600, panou CN320CN7260, T-CON LSC320AN10-H02. Panou defect, complet mort initial. Am taiat trasee CKV, cu alea din dreapta intrerupte a luat-o. Daaar oazional face un shading urat pe verticala la culori deschise + un halou RGB frumos roata. Aleatoriu din cat imi dau seama. N-am mari sperante, e incredibil de ieftin facut. Dar daca evit sa devina deseu o vreme, tot e ceva. Am masurat tensiuni pe T-CON la un moment dat si toate in afara VIN parca erau usor mai mari decat ce am gasit pe net. Idei? Multumesc. https://postimg.cc/gallery/njQDkc0 Link spre comentariu
bobo123 Postat Decembrie 13, 2024 Partajează Postat Decembrie 13, 2024 Eu as fi intrerupt un singur traseu daca era lipsa imagine totala. Link spre comentariu
daniel.t Postat Decembrie 13, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2024 Refac, testez pe rand si revin. Link spre comentariu
daniel.t Postat Decembrie 13, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2024 Testat combinatii pe CKV-urile din dreapta. Se vede normal doar cu CKV1 legat (extrema dreapta). Daca leg CKV2 / B1 / B2 in orice combinatie, e rau. Normal se vede si cu toate 4 din dreapta taiate, dar din cand in cand o ia razna si-si revine singur. Banuiesc ca ori e legat CKV1 ori nu, tot aia e; vedem in timp. E enervant ca se manifesta aleatoriu si nu stiu de unde sa-l apuc. De asemenea dubios e ca aparent n-am niciun scurt pe dreapta dar acolo pare ca e buba. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum