sov Postat Decembrie 13, 2024 Partajează Postat Decembrie 13, 2024 Bună ziua. Am o sonerie fără fir de un an de zile care acum văd că nu mai funcționează. Partea fixa care se baga în priza vad ca e în regula, suna și se aprinde lumina, problema cred ca e la buton. E un model fără baterie interioara, funcționează, nu mai tin minte exact, ceva pe baza de impulsuri electromagnetice, sau asa ceva, nu mă prea pricep. E vreo posibilitate sa o repar? Mulțumesc frumos. Link spre comentariu
Alic Postat Decembrie 13, 2024 Partajează Postat Decembrie 13, 2024 Pai desfa carcasa butonului... Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 13, 2024 Partajează Postat Decembrie 13, 2024 Fără să desfaci butonul nu putem ști dacă se mai poate repara.Daesfă-l și pune o poză clară de aproape. Link spre comentariu
sov Postat Decembrie 13, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2024 VID_20241213_164708-mc.mp4 Problema e ca nu are nici un surub ca să desfac butonul. Când apăs pe el, se aprinde ledul ăla mic roșu de sus. Link spre comentariu
Alic Postat Decembrie 13, 2024 Partajează Postat Decembrie 13, 2024 Se desface prin declipsare cam în dreptul ledului. Cu o surubelnita lata și subtire , pe care o bagi usor între cele două corpuri. Cel fix și cel mobil. Sau un briceag... Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 13, 2024 Partajează Postat Decembrie 13, 2024 Din filmuleț pare că funcționează, dar probabil umezeala i-a afectat circuitul acordat și nu mai emite pe frecvența receptorului. Link spre comentariu
sov Postat Decembrie 14, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2024 (editat) Am încercat sa desfac capacul, dar nu am reușit. Și în caz ca e din cauza umezelii, se mai poate face ceva? Editat Decembrie 14, 2024 de sov Am gresit Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 15, 2024 Partajează Postat Decembrie 15, 2024 Posibil să își revină după o curățare cu alcool, dacă s-au format oxizi pe traseele de cablaj.Dacă e așa, ar fi bine ca după curățare, să dai cu soluție din sacâz dizolvat în alcool pe placă, pentru protecție față de umiditate.Practic pui câteva picături de alcool pe o bucată de sacâz și freci cu o pensulă sau periuța de dinți, apoi pensulezi suprafața ce trebuie protejată de apă. Până atunci, problema rămâne cum deschizi cutia fără să rupi ceva.Mai ales dacă e lipită, sau clipsată. Link spre comentariu
sov Postat Decembrie 15, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2024 Multumesc pt ajutor, o sa mai încerc sa o desfac. Dar oare partea de sonerie din casă, receptorul care e în priza și care sună, nu poate avea și el o problema? Chiar dacă, din butoanele laterale, sună și se aprinde. Link spre comentariu
Alic Postat Decembrie 16, 2024 Partajează Postat Decembrie 16, 2024 Este și asta posibil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum