sov Postat Vineri la 09:09 Partajează Postat Vineri la 09:09 Bună ziua. Am o sonerie fără fir de un an de zile care acum văd că nu mai funcționează. Partea fixa care se baga în priza vad ca e în regula, suna și se aprinde lumina, problema cred ca e la buton. E un model fără baterie interioara, funcționează, nu mai tin minte exact, ceva pe baza de impulsuri electromagnetice, sau asa ceva, nu mă prea pricep. E vreo posibilitate sa o repar? Mulțumesc frumos. Link spre comentariu
Alic Postat Vineri la 09:10 Partajează Postat Vineri la 09:10 Pai desfa carcasa butonului... Link spre comentariu
validae Postat Vineri la 13:29 Partajează Postat Vineri la 13:29 Fără să desfaci butonul nu putem ști dacă se mai poate repara.Daesfă-l și pune o poză clară de aproape. Link spre comentariu
sov Postat Vineri la 14:53 Autor Partajează Postat Vineri la 14:53 VID_20241213_164708-mc.mp4 Problema e ca nu are nici un surub ca să desfac butonul. Când apăs pe el, se aprinde ledul ăla mic roșu de sus. Link spre comentariu
Alic Postat Vineri la 15:34 Partajează Postat Vineri la 15:34 Se desface prin declipsare cam în dreptul ledului. Cu o surubelnita lata și subtire , pe care o bagi usor între cele două corpuri. Cel fix și cel mobil. Sau un briceag... Link spre comentariu
validae Postat Vineri la 19:33 Partajează Postat Vineri la 19:33 Din filmuleț pare că funcționează, dar probabil umezeala i-a afectat circuitul acordat și nu mai emite pe frecvența receptorului. Link spre comentariu
sov Postat Sâmbătă la 18:32 Autor Partajează Postat Sâmbătă la 18:32 (editat) Am încercat sa desfac capacul, dar nu am reușit. Și în caz ca e din cauza umezelii, se mai poate face ceva? Editat Sâmbătă la 18:35 de sov Am gresit Link spre comentariu
validae Postat Duminică la 05:44 Partajează Postat Duminică la 05:44 Posibil să își revină după o curățare cu alcool, dacă s-au format oxizi pe traseele de cablaj.Dacă e așa, ar fi bine ca după curățare, să dai cu soluție din sacâz dizolvat în alcool pe placă, pentru protecție față de umiditate.Practic pui câteva picături de alcool pe o bucată de sacâz și freci cu o pensulă sau periuța de dinți, apoi pensulezi suprafața ce trebuie protejată de apă. Până atunci, problema rămâne cum deschizi cutia fără să rupi ceva.Mai ales dacă e lipită, sau clipsată. Link spre comentariu
sov Postat Duminică la 20:36 Autor Partajează Postat Duminică la 20:36 Multumesc pt ajutor, o sa mai încerc sa o desfac. Dar oare partea de sonerie din casă, receptorul care e în priza și care sună, nu poate avea și el o problema? Chiar dacă, din butoanele laterale, sună și se aprinde. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum