Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sonerie fără fir

sov

Postări Recomandate

Bună ziua. Am o sonerie fără fir de un an de zile care acum văd că nu mai funcționează. Partea fixa care se baga în priza vad ca e în regula, suna și se aprinde lumina, problema cred ca e la buton. E un model fără baterie interioara, funcționează, nu mai tin minte exact, ceva pe baza de impulsuri electromagnetice, sau asa ceva, nu mă prea pricep. 

E vreo posibilitate sa o repar? Mulțumesc frumos. 17340808767885848077526048024582.thumb.jpg.398e30bceb84c25d9c3d91676ce9b41e.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sov

4

• validae

3

• Alic

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Se desface prin declipsare cam în dreptul ledului. 

Cu o surubelnita lata și subtire  , pe care o bagi usor între cele două corpuri.  Cel fix și cel mobil.

Sau un briceag...

Link spre comentariu

Posibil să își revină după o curățare cu alcool, dacă s-au format oxizi pe traseele de cablaj.Dacă e așa, ar fi bine ca după curățare, să dai cu soluție din sacâz dizolvat în alcool pe placă, pentru protecție față de umiditate.Practic pui câteva picături de alcool pe o bucată de sacâz și freci cu o pensulă sau periuța de dinți, apoi pensulezi suprafața ce trebuie protejată de apă.

Până atunci, problema rămâne cum deschizi cutia fără să rupi ceva.Mai ales dacă e lipită, sau clipsată.

Link spre comentariu

Multumesc pt ajutor, o sa mai încerc sa o desfac. 

Dar oare partea de sonerie din casă, receptorul care e în priza și care sună, nu poate avea și el o problema? Chiar dacă, din butoanele laterale, sună și se aprinde. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări