Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Solicitare schema electronica a televizorului SPORT 207, varianta cu CI - TDA4503R1

peter

Postări Recomandate

Buna ziua tuturor,

Am nevoie de schema televizorului Sport 207, varianta cu integratul TDA4503R1. Are pe finalul de linii tranzistorul BU407.

Mai am un televizor similar pentru piese care are pe linii tranzistorul TD645 care este Darlington.

Din greseala am rupt un pin de la tranzistorul BU407, de la cel care functiona bine.

Pentru siguranta operatiunii de reparatie am nevoie de schema electronica. As vrea sa incerc cu un tranzistor D5072 pe care il am la indemana.

Multumesc anticipat!

TV - SPORT 207.jpg

SPORT 207.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• peter

2

• Tavi

1

• Tanase Ion

1

• dumitrumy

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 6 ore, peter a spus:

Buna ziua tuturor,

Am nevoie de schema televizorului Sport 207, varianta cu integratul TDA4503R1. Are pe finalul de linii tranzistorul BU407.

Mai am un televizor similar pentru piese care are pe linii tranzistorul TD645 care este Darlington.

Din greseala am rupt un pin de la tranzistorul BU407, de la cel care functiona bine.

Pentru siguranta operatiunii de reparatie am nevoie de schema electronica. As vrea sa incerc cu un tranzistor D5072 pe care il am la indemana.

Multumesc anticipat!

TV - SPORT 207.jpg

SPORT 207.jpg

Merge si BU607D

Daca nu il aveti am BU607D si BU407D recuperati

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări