Ovidanie Postat Decembrie 11, 2024 Partajează Postat Decembrie 11, 2024 Am o contră cu un client care susține că este un tranzistor contrafăcut, eu sustin că ceva metalic a ajuns între terminale. Voi ce spuneți?? Link spre comentariu
flomar60 Postat Decembrie 11, 2024 Partajează Postat Decembrie 11, 2024 Acolo s-a produs un arc electric....tensiune prea mare ,un impuls a amorsat arcul electric sau o bucată de metal a căzut între terminale și a amorsat arcul electric... Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 11, 2024 Partajează Postat Decembrie 11, 2024 Posibil chiar ca o insectă sau chiar condensul să fi amorsat arcul acolo.Chiar acum câteva zile am primit un încărcător de acumulatori defectat în mod similar de o goangă din aia puturoasă.Goanga încă era în carcasă și în viață.Probabil i-a pârlit doar o lăbuță.... Link spre comentariu
Ovidanie Postat Decembrie 11, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2024 Menționez că tranzistorul 50N50 a decedat într-un inverter 24V - 230V sinus pur. Am găsit defect tranzistorul în discuție și o siguranță de 30A. Link spre comentariu
victor_cj Postat Decembrie 11, 2024 Partajează Postat Decembrie 11, 2024 Posibil ca Coss Output Capacitance din Dynamic Characteristics este cauza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum