lupuwolf Postat Decembrie 11, 2024 Partajează Postat Decembrie 11, 2024 Salut! Am nevoie de dump pt acest minunat tv, care afisaza:'spatiu stocare aproape plin' si nu poti sa-i faci nimic, afara de on/off! Multumesc! Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 11, 2024 Partajează Postat Decembrie 11, 2024 (editat) Acum 1 oră, lupuwolf a spus: Salut! Am nevoie de dump pt acest minunat tv, care afisaza:'spatiu stocare aproape plin' si nu poti sa-i faci nimic, afara de on/off! Multumesc! https://www.allview.ro/disponibilitate-piese-de-schimb-si-software cautati exact dupa modelul dv neaparat cu f1 Editat Decembrie 11, 2024 de iuliantv Link spre comentariu
lupuwolf Postat Decembrie 11, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2024 Am intrat si am cerut dump de ieri seara; inca n-au raspuns... Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 11, 2024 Partajează Postat Decembrie 11, 2024 Acum 10 minute, lupuwolf a spus: Am intrat si am cerut dump de ieri seara; inca n-au raspuns... Acum 12 minute, lupuwolf a spus: Am intrat si am cerut dump de ieri seara; inca n-au raspuns... de ce dump ,cand este soft usb ? Link spre comentariu
lupuwolf Postat Decembrie 11, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2024 Acum 2 ore, lupuwolf a spus: Am intrat si am cerut dump de ieri seara; inca n-au raspuns... Nici din pagina de descarcare, nu se descarca... Serverul de la 86.125.99.75 nu răspunde suficient de rapid. Site-ul ar putea fi indisponibil temporar sau prea ocupat. Încearcă din nou în câteva momente. Dacă nu poți să încarci nicio pagină, verifică conexiunea la rețea a calculatorului. Dacă calculatorul sau rețeaua este protejat(ă) de un firewall sau proxy, asigură-te că Firefox are permisiunea de a accesa webul. Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 11, 2024 Partajează Postat Decembrie 11, 2024 ce main are ? MSD66830-ZC01-01 ? Link spre comentariu
lupuwolf Postat Decembrie 11, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2024 da Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 11, 2024 Partajează Postat Decembrie 11, 2024 https://we.tl/t-eMoSrrR4T9 Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 11, 2024 Partajează Postat Decembrie 11, 2024 Acum 6 ore, lupuwolf a spus: Nici din pagina de descarcare, nu se descarca... Serverul de la 86.125.99.75 nu răspunde suficient de rapid. Site-ul ar putea fi indisponibil temporar sau prea ocupat. Încearcă din nou în câteva momente. Dacă nu poți să încarci nicio pagină, verifică conexiunea la rețea a calculatorului. Dacă calculatorul sau rețeaua este protejat(ă) de un firewall sau proxy, asigură-te că Firefox are permisiunea de a accesa webul. mie mi.a mers descarcarea,nu primul,al doilea sau al treilea,chiar am dat sa descarc Link spre comentariu
lupuwolf Postat Decembrie 12, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2024 Acum 14 ore, Tavi a spus: https://we.tl/t-eMoSrrR4T9 Multumesc, dl. Tavi. Incerc acum. Link spre comentariu
lupuwolf Postat Decembrie 12, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2024 Acum 15 minute, lupuwolf a spus: Multumesc, dl. Tavi. Incerc acum. Nu citeste stik-ul. Pe stic am pus softul dezarhivat. Bagat in priza cu butonul power de pe tv apasat, clipeste putin stik-ul si dupa aia incarca tot softul lui. Mai tarziu, clipeste iar putin stik-ul, dar pe edran afisaza "spatiu stocare aproape plin' Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 12, 2024 Partajează Postat Decembrie 12, 2024 la astea parca booteaza automat,fara power apasat,incercati mai multe stickuri Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 12, 2024 Partajează Postat Decembrie 12, 2024 La 11.12.2024 la 15:25, lupuwolf a spus: Am intrat si am cerut dump de ieri seara; inca n-au raspuns... Ai programator ? Dacă ai salvează dumpul din eMMC , șterge eMMC și apoi scrii înapoi în eMMC dumpul original și după toate aceste pui softul usb Link spre comentariu
lupuwolf Postat Decembrie 12, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2024 Am incercat 3 stik-uri! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 12, 2024 Partajează Postat Decembrie 12, 2024 Acum 5 ore, Florinel TV a spus: Ai programator ? Dacă ai salvează dumpul din eMMC , șterge eMMC și apoi scrii înapoi în eMMC dumpul original și după toate aceste pui softul usb Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum