draku Postat Decembrie 10, 2024 Partajează Postat Decembrie 10, 2024 @Blacksmith: Daca tot te-ai gandit la un "upgrade", poate ca un letcon ok combinat cu un flux potrivit suplinesc cu succes pistolul si pasta decapanta... Din ce am vazut eu, ca amator, sunt fluxuri de toate felurile si gusturile: cu sau fara aliaj de lipit, pasta, gel, lichid, aplicabile cu seringa, etc.... ai de unde alege.... Link spre comentariu
Alic Postat Decembrie 11, 2024 Partajează Postat Decembrie 11, 2024 La 08.12.2024 la 19:47, Blacksmith a spus: firmei de la care cumpar eu (LCSC) Unde îți vine coletul? Din ce am văzut pe site, nu colectează TVA-ul... Dă-mi ceva detalii, te rog. Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Decembrie 11, 2024 Partajează Postat Decembrie 11, 2024 Acum 15 ore, Blacksmith a spus: Chiar am intrebat de recomandari mai sus, ai vazut ! Gordak 952 iar fluxul si restul le alegi dupa ce incepi sa lucrezi . Fludor cu plumb pentru inceput . Temperaturi recomandate la statia de aer cald 330-350 grade , letcon 350-370. Pentru ce vrei sa faci acum nu ai alta varianta . Exista un moment in care te desparti de pistolul de lipit . Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 11, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2024 Acum 4 ore, Alic a spus: Unde îți vine coletul? Din ce am văzut pe site, nu colectează TVA-ul... Dă-mi ceva detalii, te rog. Coletul vine acasa cu curierul nostru. Dureaza cam 2 saptamani. Preturile de pe site sint preturi finale, includ tot ce trebuie. Se mai adauga doar transportul vreo 35 lei. Link spre comentariu
Alic Postat Decembrie 11, 2024 Partajează Postat Decembrie 11, 2024 Ok, mulțumesc. Am o listă lungă la ei.... Link spre comentariu
dumitrumy Postat Decembrie 13, 2024 Partajează Postat Decembrie 13, 2024 La 10.12.2024 la 19:15, Blacksmith a spus: Eu, toata viata mea am folosit tipul asta de fludor la toate montajele pe care le-am facut. Acum, ca veni vorba despre flux, vad ca cica ar contine flux SW26 Cred ca nu l-ai comparat bine cu alte variante! Am cumparat si eu acum vreo 10 ani de pe M. Domnului, cred ca dupa 3 zile am observat ca este de slaba calitate. L-am dat unui vecin sa lipeasca burlanele la garaj cu el. Se vinde convenabil pe forum (parca Danipasc) unul foarte bun calitativ. Fa macar o comparatie. Pana la urma, iarna locuiesti in Bucuresti ca iti dau eu 2-3m sa te convingi. Link spre comentariu
xubi Postat Decembrie 15, 2024 Partajează Postat Decembrie 15, 2024 (editat) Cine e fluxu și ce vrea el https://www.digikey.ro/en/maker/blogs/2023/what-is-solder-flux-and-why-you-should-use-it Editat Decembrie 15, 2024 de xubi 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum