sorinas Postat Decembrie 6 Partajează Postat Decembrie 6 Poate are cineva si nu il foloseste.Este folosit pentru mai multe tipuri de mixere Behringer : MXB1002 Eurorack , UBB1002 , 1002B.Are doua tensiuni la iesire u1 16Vac 1100mA si 3Vac 100mA. Ma puteti contacta la tel. 0749141684 sau un raspuns pe forum. Multumesc. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 6 Partajează Postat Decembrie 6 (editat) in cazul in care nu are nimeni vreunul sh ca sa te poata ajuta , atunci intra pe senia.ro si poti comanda acolo ...este unic importator autorizat Behringer pe RSR ...gasesti la ei absolut orice iti poate trece prin cap de la Behringer ... Editat Decembrie 6 de misuraelectronic Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 6 Partajează Postat Decembrie 6 Uite aici e in stoc, la senia aia recomandati de tovarasu' nu-i in stoc: https://www.partysound.ro/dj/mixere-procesoare-sunet/diverse/alimentator-behringer-psu4-eu/41424 Link spre comentariu
sorinas Postat Decembrie 7 Autor Partajează Postat Decembrie 7 Acum 18 ore, modoran a spus: Uite aici e in stoc, la senia aia recomandati de tovarasu' nu-i in stoc: https://www.partysound.ro/dj/mixere-procesoare-sunet/diverse/alimentator-behringer-psu4-eu/41424 Nu e nici la partysound. Multumesc. Link spre comentariu
sorinas Postat Decembrie 7 Autor Partajează Postat Decembrie 7 Alimentatorul este PSU4-EU Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 9 Partajează Postat Decembrie 9 Salut...sunati totusi la senia, va vor aduce la comanda, eu asa am reusit sa cumpar unul. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 9 Partajează Postat Decembrie 9 eu am spus inca de la inceput ce are de facut , dar nah ... asa este tovarasu* modoran ...ii place lui neaparat sa bage batzul prin gard ... si la brutarie se mai termina uneori piinea , tovarasu* , dar asta nu inseamna ca nu va sosi un alt transport ... Link spre comentariu
sorinas Postat Decembrie 11 Autor Partajează Postat Decembrie 11 La 09.12.2024 la 9:04, catalin004 a spus: Salut...sunati totusi la senia, va vor aduce la comanda, eu asa am reusit sa cumpar unul. Am sunat.Nu se mai fabrica .Am sa comand un transformator cu iesirile necesare. Va multumesc tuturor pentru sfaturi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum