Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentator mixer Behringer

sorinas

Postări Recomandate

Poate are cineva si nu il foloseste.Este folosit pentru mai multe tipuri de mixere Behringer MXB1002 Eurorack , UBB1002 , 1002B.Are doua tensiuni la iesire u1 16Vac 1100mA si 3Vac 100mA.

Ma puteti contacta la tel. 0749141684 sau un raspuns pe forum.

Multumesc.

PSU4-EU.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sorinas

4

• misuraelectronic

2

• modoran

1

• catalin004

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

in  cazul  in  care  nu  are  nimeni  vreunul  sh  ca  sa  te  poata  ajuta , atunci  intra  pe  senia.ro  si  poti  comanda  acolo ...este  unic  importator  autorizat Behringer   pe  RSR ...gasesti  la  ei  absolut  orice  iti  poate  trece  prin  cap  de  la  Behringer ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

eu  am  spus  inca  de  la  inceput  ce  are  de  facut , dar nah ... asa  este  tovarasu* modoran ...ii  place  lui  neaparat  sa  bage  batzul  prin  gard ...

si  la  brutarie  se  mai  termina  uneori  piinea , tovarasu* , dar  asta  nu  inseamna  ca  nu  va  sosi  un  alt  transport ...💀

Link spre comentariu
La 09.12.2024 la 9:04, catalin004 a spus:

Salut...sunati totusi la senia, va vor aduce la comanda, eu asa am reusit sa cumpar unul.

Am sunat.Nu se mai fabrica .Am sa comand un transformator cu iesirile necesare. Va multumesc tuturor pentru sfaturi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări