NMG Postat Decembrie 5, 2024 Partajează Postat Decembrie 5, 2024 Salutare , Am si eu problema din imaginile atasate cu tv-ul din subiect . Aleatoriu incepe sa apara aceste culori , intermitent la cateva secunde . Am fost indrumat sa instalez alta versiune de soft , aveti idee unde as putea gasi o versiune de soft pentru acest model sau care ar putea fi rezolvarea ? Multumesc anticipat . Link spre comentariu
NMG Postat Decembrie 5, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2024 Am uitat sa mentionez ca am cautat pe rserv.ro software si nu am gasit modelul . As putea folosi softul altui model pe acesta ? Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 5, 2024 Partajează Postat Decembrie 5, 2024 Tasta Power pe tv tinuta mai mult timp Cablu LVDS / contacte sau main defect Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 5, 2024 Partajează Postat Decembrie 5, 2024 Am mai întâlnit și cu soft defect , dar poate fi și din display , dacă e problema de soft atunci nu faci nimic cu firmware usb , trebuie scris dump cu programatorul , ai programator ? Link spre comentariu
NMG Postat Decembrie 5, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2024 (editat) Salut , Multumesc pentru raspunsurile prompte . Nu,nu am programator . Cat despre partea de hardware , voi cauta piesele de schimb . Recomandarea este sa se reprogrameze si ulterior cautat prin hardware sau vice versa? Sunt din Ploiesti , daca este cineva din Ploiesti pe aici care m-ar putea ajuta va rog sa scrieti . Editat Decembrie 5, 2024 de NMG Link spre comentariu
Marian C Postat Decembrie 7, 2024 Partajează Postat Decembrie 7, 2024 din Campina e gabriel service , are si youtube Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum