Vizitator capitanu_capsuna2005 Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 Ce parere aveti despre acest reciver(Yamaha RX-V359)?Am gasit o oferta de 7 mil si m-i s-a parut a fii mai bun decat alte modele care au tot felu de prostii si decodoare si multe altele.In concluzie vreau sa imi ziceti daca se merita sa il cumpar. MS Link spre comentariu
hugo Postat Februarie 1, 2008 Partajează Postat Februarie 1, 2008 Hm..viewtopic.php?f=31&t=26784 Link spre comentariu
zal Postat Februarie 2, 2008 Partajează Postat Februarie 2, 2008 Se gasea si mai ieftin cind ai intrebat mai demult, pe la niste firme cu livrare acasa, era la 6 milioane si ceva, dar a scazut leul. Ia-l ca-i bun, nu am vazut reclamatii la el. Link spre comentariu
Vizitator capitanu_capsuna2005 Postat Februarie 3, 2008 Partajează Postat Februarie 3, 2008 Se gasea si mai ieftin cind ai intrebat mai demult, pe la niste firme cu livrare acasa, era la 6 milioane si ceva, dar a scazut leul. .Poti sa imi dai cateva firme unde il pot gasi pe la 7 mil ca firma pe care am gasit-o eu nu raspunde la mail. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 Daca astepti citeva zile pina se intoarce amicul meu de la munte, o sa-ti spun si firma de unde si-a luat jucaria. Link spre comentariu
Vizitator capitanu_capsuna2005 Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 as fii foarte recunoscator Link spre comentariu
zal Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 Uite firma: http://www.andonet.ro/index_HomeCinema_151.htm, insa e vorba totusi de alt model, RX-V361, care uricum era mai scump putin. Acuma s-a sperit prietenul cind a vazut diferenta de pret. Subul activ era un Sony SA-W2500 de la Domo. Link spre comentariu
Vizitator capitanu_capsuna2005 Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 si care era prtul vechi? Oricum cel pe care l-ai dat tu e unu din cele mai ieftine Link spre comentariu
zal Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 Sub 7, parca 6,8. Oricum nu vad ce te mai incalzeste asta, ca pretul ala nu se mai intoarce, de acum incolo se vor tot scumpi...Daca ma uit atent vad ca e la fel cu 359, ba chiar are si mufe pe fata in plus. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum