Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum masuram rezistenta interna a acumulatorului ?

Blacksmith

Postări Recomandate

Acum 2 ore, Blacksmith a spus:

Iti dai seama ca prototipul nu e facut pentru precizie... Versiunea finala o sa aiba cablaj cu plan de masa.

Planul de masa e un ra*at. Nu ajuta efectiv decit la radio-frecventa, în rest mai mult încurcă. . Deci nu te baza ca va fi mai bine cu plan de masa, posibil sa fie chiar mai rău. 

Link spre comentariu

Uite asa. Planul de masa este pt cei lenesi care n-au chef si cunostinte ca sa gindeasca un layout corect.

N-am chef si timp sa explic si eventual sa ma si contrazic cu oameni pe forum pe o astfel de ideie.

Poti sa o iei de buna sau poti asculta de oricine altcineva care ma contrazice. Este treaba ta. Oricum nu faci ce ti se spune pe forum.

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Trecem in 2025 iar eu ma intreb daca te vei vindeca vreodata de obsesia asta cu "nu faci ce ti se spune"... E trist.

Eu nu inteleg, pe tine te forteaza cineva sa scrii pe forumul asta ? Daca nu ai nici timp nici chef, atunci de ce te mai apuci sa comentezi ? Apoi, pe tine te deranjeaza contrazicerile ? Vrei sa fie toata lumea de acord cu tine tot timpul ? Mi se pare aiurea... Din oameni care s-au contrazis a evoluat omenirea.

Editat de Blacksmith
Link spre comentariu

Ca sa stau sa-ți explic ar trebui sa țin un curs de layout de citeva zeci de pagini de forum. Nu am timp și chef de asa ceva, și oricum vor apare unii care sa ma contrazică, de multe ori fără sa aibă dreptate. 

Link spre comentariu

Uite, fa si tu o fapta buna pe anul asta si da-mi cateva idei cum sa fac cablajul... ca stii ca eu nu sint lenes.

Cu rosu sint traseele de putere, iar cu punct galben am notat referintele de masa ale semnalelor analogice de masurat cu ADC-ul.

pcb-paths.png

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări