grosu99 Postat 9 ore în urmă Partajează Postat 9 ore în urmă 5 buc 723 fara C la urma ...astea sunt la 40 v Uin max Link spre comentariu
marianjoita Postat 9 ore în urmă Autor Partajează Postat 9 ore în urmă Acum 28 minute, grosu99 a spus: 5 buc 723 fara C la urma ...astea sunt la 40 v Uin max OK Link spre comentariu
grosu99 Postat 9 ore în urmă Partajează Postat 9 ore în urmă cand ai timp sa mi le pui si mie te rog Link spre comentariu
BRANCA Postat 8 ore în urmă Partajează Postat 8 ore în urmă Asta cu tensiunea la ba723 şi ba723C e discutabilă.Sunt variante de fişe care prezintă datele invers.Oricum n-are importanță deoarece,de regulă,se foloseşte un zenner coborâtor pe alimentare integrat. Link spre comentariu
marianjoita Postat 8 ore în urmă Autor Partajează Postat 8 ore în urmă Acum 13 minute, grosu99 a spus: cand ai timp sa mi le pui si mie te rog OK Link spre comentariu
grosu99 Postat 8 ore în urmă Partajează Postat 8 ore în urmă Acum 6 minute, BRANCA a spus: Asta cu tensiunea la ba723 şi ba723C e discutabilă.Sunt variante de fişe care prezintă datele invers.Oricum n-are importanță deoarece,de regulă,se foloseşte un zenner coborâtor pe alimentare integrat. varianta IPRS e asa cum am zis ...la cele straine CN e la 40v Link spre comentariu
d-david Postat 8 ore în urmă Partajează Postat 8 ore în urmă Acum 2 ore, marianjoita a spus: Lot format din 2 integrate UC3842 (curent mode PWM controller), noi, productie ST. Pret 7 lei lotul. Foto: https://ibb.co/6rkvtdM salut, daca mai sunt valabile puneti-le la mine Link spre comentariu
antonvasileeee Postat 1 oră în urmă Partajează Postat 1 oră în urmă 723 3 buc daca mai sunt . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum