Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Samsung 75" fara lumina ecran

Alin Jucu

Postări Recomandate

Acum 19 minute, Alin Jucu a spus:

Vă salut din nou domnilor și sincer, chiar apreciez toate sfaturile voastre. In cazul meu, cum spuneam, e pentru prima dată si am decis să mă încumet :) . Unui prieten i s-a stricat tv-ul de care e vorba si vroia sa il arunce. Zic stai sa vedem un pic....s-a bucurat că l-am scăpat de el. Așa că, nu prea am nimic de pierdut și dacă il nenorocesc :)  Eu am de 55”, dar ar venii bine ceva mai mare si mai bun... Tv-ul are 3 ani... Am cerut led-urile si astept sa imi ajunga pe saptamana viitoare. Am spatiu mare in salon, cu masă mare...e ok. Legat de ventuze, trebuie ceva special? Sau cele normale pentru geamuri? Voi actualiza situatia zilele urmatoare. Un weckend placut tutror!

ce inseamna cele normale pentru geamuri? sant pe electrosite la cateva sute de lei,daca esti amator nu merita investitia,si apelezi la cineva ce are,sticla e foarte subtire,riscurile de al fisura sant foarte mari

daca folositi genul celor de sticla ,gresie,faianta....alea au o putere de ,,absortie,, foarte mare si riscati sa spargeti displayul

am incercat eu pe un display generatie mai veche ,si va spun ca pe partea opusa ventuzei era burta

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alin Jucu

7

• doru3160

4

• validae

2

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 3 ore, Alin Jucu a spus:

Tv-ul are 3 ani... Am cerut led-urile si astept sa imi ajunga pe saptamana viitoare. 

Eu am unul care se încăpățânează sa meargă de 16 ani. Mă rog să se buleasca, să am motiv să-l schimb, și alții la 3 ani le pică baretele. Ori e curat ghinion, ori e marcă de kkt și l-au poreclit Samsung. 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Va salut din nou, oameni buni. MI-au ajuns baretele, le-am schimbat...tot ok, doar ca in partea de jos, langa led, e topit si plasticul dispersor un pic iar panza care era dedesubt e lipita de plastic. Am pus-o asa.....dar mi se vede ca o fasie in partea de jos mai luminata si un pic de umbre...cum nu am mai putut sa o intind perfect din cauza ca a fost topita. Operatia a decurs bine, impreuna cu un prieten, amandoi amatori, am scos-o la capat. As vrea sa schimb si plasticul dispersor si panza care este sub el. Aveti vreo recomandara, sfat in sensul asta? As fi f recunoscator daca imi gaseste cineva exact produsul ce am eu nevoie la modelul meu... Doamne ajuta!

Link spre comentariu

Folie Lgp se numeste ceea ce cauti tu... Afumarea si/ sau plastifierea sint defecte tipice la Samsung-urile ultra-subtiri si asta taman din cauza racirii deficitare ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări