Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Audio, masura si diverse

doru3160

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

10

• IAndras

4

• flomar60

3

• imreberes

2

Top autori în acest subiect

• 4 săptămâni mai târziu...

Tuner Philips FT144, afișaj vfd, funcțional, fara interventii, 150 lei 130 lei. 

Vandut

Valabil din urma tot ce are foto.

Link spre comentariu
Acum 11 minute, cipriyan123 a spus:

Vreau să cumpăr eu generatorul 0501.  Trimiteți cu posta romana ramburs?

Am mai cumparat de la dl Doru, vinde doar cu plata in cont in avans. Dupa ce plata este confirmata trimite coletul prin posta, foarte bine ambalat.

Link spre comentariu
Acum 56 minute, cipriyan123 a spus:

Vreau să cumpăr eu generatorul 0501.  Trimiteți cu posta romana ramburs?

Lăsați datele de expediție în mp și dacă e ok cu plata pe card, rezolvăm. Nu am mai trimis de mult cu ramburs, nu vreau să stau de doua ori la rând la poștă, sau să vină retur un colet neridicat. 

Link spre comentariu

Ok. Am înțeles. Nu am card valabil,sa pot face plati cu cardul. Dar nici dacă vă hotărâți să.l trimiteți ramburs nu o să rămână coletul neridicat. Am cumpărat și la rândul meu am vândut multe pe elforum,nu se pune problema de așa ceva. 

Rămâne la alegerea d-voastră,daca nu se poate nu e nici o supărare.!

Link spre comentariu
Acum 2 ore, cipriyan123 a spus:

Ok. Am înțeles. Nu am card valabil,sa pot face plati cu cardul. Dar nici dacă vă hotărâți să.l trimiteți ramburs nu o să rămână coletul neridicat. Am cumpărat și la rândul meu am vândut multe pe elforum,nu se pune problema de așa ceva. 

Rămâne la alegerea d-voastră,daca nu se poate nu e nici o supărare.!

Firma de curierat cu ridicare de la sediu cu ramburs si transferul sumei in contul expeditorului de catre firma de curierat ? Asa stiu ca in principiu se poate face asta, la unele firme de curierat a functionat, am cumparat cu ramburs de la persoane fizice care trimiteau prin curier coletul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări