mcxc Postat Ianuarie 10 Partajează Postat Ianuarie 10 Am primit coletul. Multumesc mult pentru bonus!! Link spre comentariu
enderman Postat Ianuarie 15 Partajează Postat Ianuarie 15 Buna seara, doresc sasiele radio. Multumesc. Link spre comentariu
bogdyyyy Postat Februarie 11 Partajează Postat Februarie 11 Redresorul la mine va rog multumesc Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 12 Autor Partajează Postat Februarie 12 Tuner Philips FT144, afișaj vfd, funcțional, fara interventii, 150 lei 130 lei. Vandut Valabil din urma tot ce are foto. Link spre comentariu
doru3160 Postat Duminică la 15:04 Autor Partajează Postat Duminică la 15:04 Valabil, tunerul Philips 90 lei. Link spre comentariu
doru3160 Postat Marți la 09:45 Autor Partajează Postat Marți la 09:45 Tunerul Philips scade la 80 lei. Il mai las o zi, după care îl dezmembrez. Adaug un E0501, în stare de funcționare, la 180 lei https://postimg.cc/gallery/9cbnK2d Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Marți la 10:42 Partajează Postat Marți la 10:42 Vreau să cumpăr eu generatorul 0501. Trimiteți cu posta romana ramburs? Link spre comentariu
IAndras Postat Marți la 11:00 Partajează Postat Marți la 11:00 Acum 11 minute, cipriyan123 a spus: Vreau să cumpăr eu generatorul 0501. Trimiteți cu posta romana ramburs? Am mai cumparat de la dl Doru, vinde doar cu plata in cont in avans. Dupa ce plata este confirmata trimite coletul prin posta, foarte bine ambalat. Link spre comentariu
doru3160 Postat Marți la 11:41 Autor Partajează Postat Marți la 11:41 Acum 56 minute, cipriyan123 a spus: Vreau să cumpăr eu generatorul 0501. Trimiteți cu posta romana ramburs? Lăsați datele de expediție în mp și dacă e ok cu plata pe card, rezolvăm. Nu am mai trimis de mult cu ramburs, nu vreau să stau de doua ori la rând la poștă, sau să vină retur un colet neridicat. Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Marți la 12:36 Partajează Postat Marți la 12:36 Ok. Am înțeles. Nu am card valabil,sa pot face plati cu cardul. Dar nici dacă vă hotărâți să.l trimiteți ramburs nu o să rămână coletul neridicat. Am cumpărat și la rândul meu am vândut multe pe elforum,nu se pune problema de așa ceva. Rămâne la alegerea d-voastră,daca nu se poate nu e nici o supărare.! Link spre comentariu
IAndras Postat Marți la 15:00 Partajează Postat Marți la 15:00 Acum 2 ore, cipriyan123 a spus: Ok. Am înțeles. Nu am card valabil,sa pot face plati cu cardul. Dar nici dacă vă hotărâți să.l trimiteți ramburs nu o să rămână coletul neridicat. Am cumpărat și la rândul meu am vândut multe pe elforum,nu se pune problema de așa ceva. Rămâne la alegerea d-voastră,daca nu se poate nu e nici o supărare.! Firma de curierat cu ridicare de la sediu cu ramburs si transferul sumei in contul expeditorului de catre firma de curierat ? Asa stiu ca in principiu se poate face asta, la unele firme de curierat a functionat, am cumparat cu ramburs de la persoane fizice care trimiteau prin curier coletul. Link spre comentariu
doru3160 Postat Marți la 18:25 Autor Partajează Postat Marți la 18:25 Am trimis mp. Aș dori să mut acolo discuția. Link spre comentariu
carageae Postat Marți la 22:22 Partajează Postat Marți la 22:22 Acum 12 ore, doru3160 a spus: Tunerul Philips scade la 80 lei. Il mai las o zi, după care îl dezmembrez. Adaug un E0501, în stare de funcționare, la 180 lei https://postimg.cc/gallery/9cbnK2d Vreau eu tunerul. Discutam in privat, as prefera un easybox, e simplu si comod. Link spre comentariu
doru3160 Postat Miercuri la 18:21 Autor Partajează Postat Miercuri la 18:21 Tunerul Philips a scapat de defrisare, restul valabile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum