YO9IBC Postat Noiembrie 29, 2024 Partajează Postat Noiembrie 29, 2024 (editat) Vand un multimetru analogic Norma Unigor 3n, nefolosit si uitat printr-o lada intr-un depozit timp de vreo 40 ani. Avand in vedere vechimea, nu functioneaza in parametri si masoara total aiurea, deci se vinde ca defect. Mentionez ca arata ca si nou iar la interior este in regula. Functioneaza cu o baterie R20. Daca vrea cineva sa incerce depanarea lui, ar merita, dar eu nu ma bag ca ma depaseste, fiind migala mare si timp putin...... (este contruit pe 3 placi suprapuse, pe margine fiind conectate intre ele cu cose). Nu are componente lipsa si nu pare sa fi fost intervenit inauntru (eu doar l-am desfacut de curiozitate). Vine in geanta originala de protectie cu sonde originale. https://blog.fh-kaernten.at/ingmarsretro/2021/04/14/analogue-multimeter-unigor-3n/?lang=en Pretul este 250 lei + transport. La plata in cont transportul este gratuit prin Fan Curier. Editat Noiembrie 29, 2024 de YO9IBC Link spre comentariu
YO9IBC Postat Decembrie 3, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2024 Vandut, se poate inchide. Link spre comentariu
Postări Recomandate