Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Multimetru analogic Norma Unigor 3n

YO9IBC

Postări Recomandate

Vand un multimetru analogic Norma Unigor 3n, nefolosit si uitat printr-o lada intr-un depozit timp de vreo 40 ani.

Avand in vedere vechimea, nu functioneaza in parametri si masoara total aiurea, deci se vinde ca defect.

Mentionez ca arata ca si nou iar la interior este in regula. Functioneaza cu o baterie R20.

Daca vrea cineva sa incerce depanarea lui, ar merita, dar eu nu ma bag ca ma depaseste, fiind migala mare si timp putin...... (este contruit pe 3 placi suprapuse, pe margine fiind conectate intre ele cu cose).

Nu are componente lipsa si nu pare sa fi fost intervenit inauntru (eu doar l-am desfacut de curiozitate).

Vine in geanta originala de protectie cu sonde originale.

https://blog.fh-kaernten.at/ingmarsretro/2021/04/14/analogue-multimeter-unigor-3n/?lang=en

Pretul este 250 lei + transport. La plata in cont transportul este gratuit prin Fan Curier.

IMG20241129103804.jpg

IMG20241129103808.jpg

Editat de YO9IBC
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• YO9IBC

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• validae a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări