SirRoger Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 Salut,Intentionez sa-mi instalez inca o placa de sunet in PC.A mai incercat cineva? Nu intra in conflict una cu alta? Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 se pare ca merg 2,dar trebuie fiecare sa aiba softul propiu instalat Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 Merge, nu intra in conflict, vezi ca s-a mai discutat :yawinkle: Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 dac? totu?i intr?, joac?-te de-a alocarea manual? de IRQ ?i DMA (ou sont les neiges d'antan??? :smt006 ) Link spre comentariu
ddeliciu Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 Merg cu siguranta, am instalat eu si amProblema e ca nu ai mai cautat si acum sunt 2 posturi identice viewtopic.php?f=27&t=27040Data viitoare fii mai atent :DBafta ! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 31, 2008 Administratori Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 Foarte grav... sa incalcat acest decretviewtopic.php?f=27&t=27554 warning pentru autor :smt021 Link spre comentariu
cniky Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 Daca sunt modele diferite cu atat mai bine, nu trebuie sa-ti faci probleme pentru nimic, daca sunt modele identice trebuie sa setezi IRQ`ul manual, sau poate nu, depinde de moel. Link spre comentariu
SirRoger Postat Ianuarie 31, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 Imi cer scuze ! :prayer: :prayer: Am postat de la servici si m-am grabit sa nu ma prinda sefu`.....Multumesc pt. intelegere.Inca nu am facut rost de a 2-a placa...Vreau ceva pe 24 biti de la Creative sau M-Audio...Oricum va multumesc la toti. Am inteles ca se poate si o sa incerc! Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 1, 2008 Partajează Postat Februarie 1, 2008 sincer... las-o balt? cu creative... de când nu mai au practic, concuren??, ?i-au luat-o în cap!!! :smt021 Link spre comentariu
bogdan546 Postat Februarie 1, 2008 Partajează Postat Februarie 1, 2008 Salut,Intentionez sa-mi instalez inca o placa de sunet in PC.A mai incercat cineva? Nu intra in conflict una cu alta?De ce vrei sa instalezi doua placi de sunet?Cu programul djdecks poti asculta in casti o melodie si in boxe se poate da alta melodie ,trebue sa ai iesire 5.1 la calculator Acest program merge si cu doua placi de sunet Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum