zvonacfirst Postat 10 ore în urmă Partajează Postat 10 ore în urmă Stiu ca exista pe forum un tutorial (cred ca al lui @validae) despre cum sa postam imaginile pe forum dar nu l-am mai gasit. Eu utilizez imgur pentru gazduirea imaginilor. Click dreapta si Copy image in imgur nu mai functioneaza de ceva vreme. Cand dau Paste in postare primesc mesajul urmator iar asta se intampla indiferent de imaginea pe care doresc sa o postez. Link spre comentariu
Nostalgic Postat 10 ore în urmă Partajează Postat 10 ore în urmă Nu saitul de găzduire este cauza. ELFORUM nu admite fișiere mai mari de 1,95MB. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat 10 ore în urmă Autor Partajează Postat 10 ore în urmă Pai fisierul este pe site-ul extern. De ce conteaza dimensiunea? Nu exista problema asta inainte. Iata ce citesc in proprietatile pozei respective. Nici vorba de 1.95Mb. Link spre comentariu
validae Postat 9 ore în urmă Partajează Postat 9 ore în urmă Încearcă să dai copy/paste doar pentru link, nu pentru imagine. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat 9 ore în urmă Autor Partajează Postat 9 ore în urmă Linkul este text, in mod clar poate fi postat. Imi doream sa postez imaginea. Link spre comentariu
Marele Savant Postat 9 ore în urmă Partajează Postat 9 ore în urmă puneti linkul, iar in browser forumul va afisa imaginea. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat 7 ore în urmă Autor Partajează Postat 7 ore în urmă https://imgur.com/a/ngFQl6Q Imaginea din link este pentru exemplificare. După cum vedeți forumul nu afișează poza ci link-ul. Link spre comentariu
flomar60 Postat 5 ore în urmă Partajează Postat 5 ore în urmă Incercați programul ăsta: cu setting setați dimensiunea dorită a fotografiei fotografia inițială avea 3,23Mp...am redus-o la dimensiunile 1152x864 și a rămas la 97Kb apoi am redus-o la 320x260 și a rămas la 14Kb singura problemă este că veți folosi din zestrea de 100Mp pe care o aveți din partea forumului....avantajul maxim este că aceste foto vor rămâne permanent pe forum , nu se vor șterge nici la reorganizări....eu am toate pozele de pe forum postate prin metoda asta și am aproape 40 de pagini de atașamente iar de consumat din zestrea primită de pe forum ,ceva mai puțin de 60Mp... Link spre comentariu
zvonacfirst Postat 2 ore în urmă Autor Partajează Postat 2 ore în urmă Din câte știu, a fost o recomandare a adminului să o lăsăm mai moale cu atașamentele pe forum. De aici și tutorialul lui @validae despre care am amintit. Cât despre afirmația "aceste foto vor rămâne permanent pe forum , nu se vor șterge nici la reorganizări" m-aș îndoi să fie chiar așa. Este plin forumul cu postări care cândva conțineau imagini care acum nu mai pot fi văzute. Am înțeles că au fost pierdute la migrarea pe o altă platformă. Link spre comentariu
flomar60 Postat 2 ore în urmă Partajează Postat 2 ore în urmă Poate cei care le-au postat le-au șters....eu sunt membru elforum din 2013....în 2014 am postat asta:https://www.elforum.info/topic/94382-transformator-1000w-pe-8cmp-sectiune-miez/#comment-1039363.....are toate atașamentele intacte....și a suportat modificări serioase de platformă....bineînțeles nu trebuie să procedați ca mine....am încercat să ofer o alternativă la acele site-uri pentru foto externe care au momente când nu funcționează....iar,după un timp,pozele dispar garantat....voi șterge pozele de mai sus.... Link spre comentariu
validae Postat 2 ore în urmă Partajează Postat 2 ore în urmă @Badman a scris undeva că atașamentele prin metoda ,,copy image,, ar atașa de fapt imaginea pe forum în formatul ei original, nu link-ul. Și de aceea nu ar merge acum metoda și apare acea avertizare de depășire a spațiului disponibil. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat 32 minute în urmă Autor Partajează Postat 32 minute în urmă @validae, asta îndeamnă că @Badman a modificat setările la ceva vreme după ce tu ai facut acel tutorial. Îmi amintesc perfect cum interveneai și ii dirijai pe userii care nu reușeau să posteze poze, explicandu-le treaba cu click dreapta, Copy image și Paste pe forum. Am verificat și mai am suficient loc să postez poze direct pe forum după "metoda" @flomar60, dar până acum nu voiam să abuzez de spațiului de stocare limitat al forumului. Link spre comentariu
Marele Savant Postat 14 minute în urmă Partajează Postat 14 minute în urmă Acum 1 oră, validae a spus: @Badman a scris undeva că atașamentele prin metoda ,,copy image,, ar atașa de fapt imaginea pe forum în formatul ei original, nu link-ul. Și de aceea nu ar merge acum metoda și apare acea avertizare de depășire a spațiului disponibil. Si nu este normal sa fie asa, din moment ce scrie ''copy image''??? Link spre comentariu
Marele Savant Postat 6 minute în urmă Partajează Postat 6 minute în urmă (editat) Acum 5 ore, flomar60 a spus: Incercați programul ăsta: cu setting setați dimensiunea dorită a fotografiei fotografia inițială avea 3,23Mp...am redus-o la dimensiunile 1152x864 și a rămas la 97Kb apoi am redus-o la 320x260 și a rămas la 14Kb singura problemă este că veți folosi din zestrea de 100Mp pe care o aveți din partea forumului....avantajul maxim este că aceste foto vor rămâne permanent pe forum , nu se vor șterge nici la reorganizări....eu am toate pozele de pe forum postate prin metoda asta și am aproape 40 de pagini de atașamente iar de consumat din zestrea primită de pe forum ,ceva mai puțin de 60Mp... Din pacate o imagine de 14K, de 14K va arata, deci cu rezolutia corespunzatoare. Nu e mai bine postarea pe un site de hosting? Clik pe ea si se vede cum trebuie! Editat 5 minute în urmă de Marele Savant Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum