vizicon Postat Noiembrie 27 Partajează Postat Noiembrie 27 Caut cablu lvds conectare main board TP.MS3663S-PB818 la tcon CV320H2-F01 . Rog un administrator sa mute topicul la sectiunea vanzari, din cauza stresului am postat gresit. MULTUMESC. Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 27 Partajează Postat Noiembrie 27 Acum 3 ore, vizicon a spus: Caut cablu lvds conectare main board TP.MS3663S-PB818 la tcon CV320H2-F01 . Rog un administrator sa mute topicul la sectiunea vanzari, din cauza stresului am postat gresit. MULTUMESC. trebuie la cumparari ,dar se pare ca e unde trebuie acum Link spre comentariu
vizicon Postat Noiembrie 28 Autor Partajează Postat Noiembrie 28 Acum 8 ore, iuliantv a spus: trebuie la cumparari ,dar se pare ca e unde trebuie acum E acum dupa ce noaptea mea adus linistea si am trecut peste socul ce am putut face , ai dreptate Iulian si imi cer scuze si multumesc administratului ca a facut ce e corect . Sper sa am un pic de noroc sa gasesc la colegi . Multumesc de intelegere . Link spre comentariu
vizicon Postat Noiembrie 29 Autor Partajează Postat Noiembrie 29 Buna dimineata si o zi cu realizari va doresc. Revin si eu cu o rugaminte ,cum nu am gasit nimic la colegi referitor la aceest cablu LVDS ( ceva am gasit dar timpul de asteptare mare ) poate cineva sa ma ajute cu informatii privind conectarea panel CV320H2-F01 Rev 03 cu main board TP.MS3663S-PB818 ,ce caut e cablu LVDS cu tcon-ul atasat de display . Rog un ajutor urgent daca se poate . MULTUMESC. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 29 Partajează Postat Noiembrie 29 Cablu original nu mai e bun ? Link spre comentariu
vizicon Postat Noiembrie 29 Autor Partajează Postat Noiembrie 29 Acum 9 minute, Florinel TV a spus: Cablu original nu mai e bun ? Nu ca e rupt ,se vede in poza . Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 29 Partajează Postat Noiembrie 29 (editat) 30 lei , 19 taxe curier , din tv nou Editat Noiembrie 29 de Tavi Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 29 Partajează Postat Noiembrie 29 Acum 45 minute, vizicon a spus: Nu ca e rupt ,se vede in poza . La 20 de fire le lipeam direct pe t con Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 29 Partajează Postat Noiembrie 29 1 oră în urmă, Florinel TV a spus: La 20 de fire le lipeam direct pe t con teoretic da ,am facut si eu cateva ideea e ca e pas foarte marunt,doar daca lipeste de puntele de legatura ce se vad pe t.con in apropierea conectorului Link spre comentariu
vizicon Postat Noiembrie 29 Autor Partajează Postat Noiembrie 29 Asta vreau si eu ,dar e ceva care imi da peste cap dorinta ,pe tcon e 30 de pin ,ear unde e firele lipite cablu LVDS e cu 29 pin, trebuie sa depistez ce pin nu are corespondenta . Am primit baretele si le montez dupa care fac masuratori cu plecare din partea v+ si masa poate o scot la capat. MULTUMESC Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 29 Partajează Postat Noiembrie 29 Acum 7 minute, iuliantv a spus: teoretic da ,am facut si eu cateva ideea e ca e pas foarte marunt,doar daca lipeste de puntele de legatura ce se vad pe t.con in apropierea conectorului Așa este , este ultima opțiune in caz că nu se găsește cablu Link spre comentariu
vizicon Postat Noiembrie 29 Autor Partajează Postat Noiembrie 29 Cu toate ca am depistat de ce lipsea un pin ,ceea mai buna solutie cumpar de la Tavi . Nu vreau sa-i dau omului led cu carpeala din vina mea. Multumesc pentru ajutor si lui Tavi de oferta . Link spre comentariu
vizicon Postat Decembrie 6 Autor Partajează Postat Decembrie 6 Rezolvat cu cablu de la TAVI . Multumesc si sarbatori fericite . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum