Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare senzor temperatura presiune umiditate

Blacksmith

Postări Recomandate

Nu inteleg ce dracu se intampla... de e diferenta asa mare. 🙁

M-am apucat sa-mi fac eu libraria mea cu informatiile din datasheet sa fiu sigur ca e ok... Dar am o presimtire ca si asta de o am acum e corecta... 

Link spre comentariu

M-am uitat pe link-ul de mi l-ai dat... dar nu prea am gasit libraria pentru BME. Si vad ca e scris in C+, deci probabil si libraria va fi la fel. Iar mie imi trebuie in MicroPython.

Link spre comentariu

Nu e nici aia ce trebuie. Chiar daca e in Python, e pentru Raspberry Pi, nu pentru Pico...

Dar cred ca sint pe drumul cel bun. Am gasit o alta librarie aici: https://github.com/robert-hh/BME280/blob/master/bme280_float.py

M-am apucat sa o verific dupa datasheet si am verificat pana la jumatate si e exact ce trebuie. Apoi am facut un test asa cum e, si imi da alta valoare pentru presiune, fata de prima librarile, o valoare mai mica (adica exact cu trebuia). Deci libraria initiala sigur e gresita. Cu asta noua imi da 1007 mb (dar in casa) iar cea veche 1014 mb. Iar pe site e raportat 1004 mb (afara, evident). Deci e pe acolo...

Link spre comentariu
Acum 10 minute, Blacksmith a spus:

Cu asta noua imi da 1007 mb

acuma e bine

otopeni.png

Nu trebuie sa fie diferente presiune interior/exteriot. Pe apicatii nu e chiar corect, de asta prefer date de la aeroporturi.

Editat de daniels
Link spre comentariu

@daniels

server rusesc? si va e frica de Tik-Tok si de influenta rusilor in alegeri.

@validae 

Citat

Library = Bibliotecă

În engleză Bookstore = Librărie, deci nu mai folosiți aiurea termenii..

unii mai citesc si prin librarii.

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări