Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Carcasa industriala pt. statie

vikingul38

Postări Recomandate

cu POZE MAI JOS....Am o sursa(nu cantitati mari) de carcase din foste sisteme de alarmare....Am scos ,,electronica'' din interior...Am lasat placa cu cablaj...goala, transformatorul si un fel de perete cu sigurante si ceva bride de prindere.....Carcasa arata foarte bine...dimensiuni: sa zicem- latime 29 cm- inaltime 10, 5 cm- adancime 18,5 cmNu stiu din ce e confectionata (o tabla silicata...nu stiu...)dar arata foarte bine.... :rolleyes: Pot sa folosesc pt o statie de 2 * 35 wati???? Traful are o singura infasurare in secundar de 12 volti la wataj destul de mare (zic eu) circa 40-60 wati , are sarma de 1-1,2 mm in secundar...ideea e sa mai pun un traf in interior si cu 2 *cca 17 vcc as alimenta ceva tda 2030 in punte...ce spuneti.....sfaturi?????

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vikingul38

2

• Laci

1

• ratza

1

• boku

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pai scoate traful de 12V, si pune altul, nu stiu de ce vrei sa pui inca unul langa, sa-i tina companie? :)In rest sigur incape un montaj cu tda2030, dar daca tot faci ceva, eu zic sa pui altceva in loc de 2030, ca nu prea suna bine, eu il folosesc ca amplificator servo, acolo-i bun :P

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări