Paul Ciuca Postat Noiembrie 23, 2024 Partajează Postat Noiembrie 23, 2024 Va salut.V-as ruga să-mi explice si mie cineva, cum putem identifica codul EG8E la un regulator sot23-6 .Am căutat ,dar nu am reușit a găsii explicații ajutătoare in acest sens. Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 23, 2024 Partajează Postat Noiembrie 23, 2024 pune poza clara Link spre comentariu
Paul Ciuca Postat Noiembrie 23, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2024 Nu se poate focaliza bine cu telefonul și nu vad relevanta unei poze.Cu lupa am putut identifica.Se alimentează cu 25v și ieșire 3,3v Link spre comentariu
vioreldascalu49 Postat Noiembrie 23, 2024 Partajează Postat Noiembrie 23, 2024 https://ro.slkoric.com/DC-DC-Regulator/SL2359.html Vezi daca te ajuta. Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 23, 2024 Partajează Postat Noiembrie 23, 2024 Ok , daca nu vezi relevanta pozei iti dorim bafta sa te uiti singur cu lupa Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 23, 2024 Partajează Postat Noiembrie 23, 2024 Ca să faci poze MACRO (de foarte aproape) cu un telefon, trebuie să folosești o lentilă convergentă, plasată în fața obiectivului camerei. Apoi focalizarea exactă se realizează mișcând lentila față de obiectul fotografiat. Link spre comentariu
Paul Ciuca Postat Noiembrie 24, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2024 Acum 10 ore, Tavi a spus: Ok , daca nu vezi relevanta pozei iti dorim bafta sa te uiti singur cu lupa Va mulțumesc de ajutorul și intenția de a găsii soluția potrivită în identificarea piesei,pe care la indicația d-nui Viorel am găsit o sugestie de rezolvare .Se poate adapta acest cip cu mici modificări.Eu nu am specificat că nu pot identifica marcajul, indicativul este cel pe care l-am menționat si nu înțeleg de ce mai era nevoie și poza așa de dragul artei de a poza. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 24, 2024 Partajează Postat Noiembrie 24, 2024 Poza era utilă pentru cazul că ați fi interpretat eronat vreun caracter...de exemplu ,,G,, să fi fost 6 sau 8 să fie de fapt ,,B,, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum