Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparatie scula scumpa

eos

Postări Recomandate

Dacă raportezi celor de la YouTube și justifici raportul, vor șterge videoclipul. Am auzit de o mulțime de cazuri. Cred că l a raportat fabricantul acelui preamplificator.

Link spre comentariu

This is a re-upload of a video by Mend It Mark of The £25,000 Pre-Amp that went Wrong Tom Evans Mastergroove SR MKIII phono pre-amplifier repair that was taken down from his channel due to a spurious copyright claim. I have re-uploaded this video as a show of support for the Mend It Mark channel and for the right to repair. A link to Mark's channel is above my description. Just to reiterate I am hosting Mark's video. All credits to the video belong to Mark.

Link spre comentariu

Am mai vazut un caz pe forumul unui fabricant unde cineva a prezentat masuratori reale care erau altceva decat zicea producatorul.

Degeaba i-au taiat macaroana acolo. Ala si-a facut blog si totul a ramas la discretia tuturor.

Daca minti sau discreditezi in mod voit ceva, da, sunt de acord sa dispara, altfel, se cheama cenzura.

La youtube daca insisti cu raportari te trezesti cu videoclipul jos.

Daca platesti, parca te mai ocolesc sanctiunile.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Lucratura....a la ciaina, și alea arata mai bine.

Pana și constructorii amatori au lucrări mult mai ok.

Însăși cutia și panoul spate spune cam tot...aspect de ieftineala, aranjamentul plăcilor și cireașa de pe tort este ecranarea și cablare...pfff.

Link spre comentariu

Acela este un exemplu perfect de teapa audiofila.  Mai sunt si altele, poate multe (mai ales la cabluri).

Dar nu toate sculele audiofile foarte scumpe sunt lucrate asa prost si  mint in asa hal in declaratii.   Marea majoritate sunt lucrate foarte bine, cu componente de foarte buna calitate.  Si inteligent proiectate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări