eos Postat Noiembrie 22, 2024 Partajează Postat Noiembrie 22, 2024 Ce parere aveti de o asa scula scumpa? Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 23, 2024 Partajează Postat Noiembrie 23, 2024 O părere proastă și confirmată după demontare. Sper că depanatorul a câștigat cel puțin 5% din prețul aparatului. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Noiembrie 23, 2024 Partajează Postat Noiembrie 23, 2024 Acum 9 ore, eos a spus: Ce parere aveti Eu sunt dezamagit de ce osciloscop foloseste. Cand am pus oscilograme cu 2215 am fost luat peste picior de buzoieni. De pe net: the 2215A introduced in 1985 and out of production by 1996 at the latest which narrows it down a bit. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Oscilloscope Type 454A Tektronix; Portland, OR Country United States of America (USA) Year 1971–1973 2 Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 23, 2024 Partajează Postat Noiembrie 23, 2024 Cred ca intenționat a utilizat un osciloscop analogic. Din motive de audiofilie. Scula reparata se adresează haudiofililor cu bani mulți și cu materie cenușie putina iar pt unii dintre ăștia utilizarea unui echipament digital pt măsurări audio este un sacrilegiu. Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 23, 2024 Partajează Postat Noiembrie 23, 2024 Misto scula la banii aia ! Te-ai fii asteptat ca la banii aia sa ai macar ecranaje din foaie de cupru, nu din placi de cablaje CEM sau textolit, la pret de 5 lei bucata, plus operationale si tranzistoare banale polizate, sa nu cumva sa faci si tu ceva asemamantor, ca e nasol. Tăntălăii aia de ce or fi cu gramada acolo, ca nu au electrolit in ei sa se usuce ? Oricum, interesante filmele astea cu asemenea scule, mai vedem ai noi ce tzepe... pardon, a vrut sa zic ce scule misto mai cumpara lumea cu bani multi si la care noi, saracii, doar putem visa. Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Noiembrie 25, 2024 Partajează Postat Noiembrie 25, 2024 Unul din cei mai meseriași depanatori,cu scule super performante,și modest pe deasupra. Cred că i.am urmărit toate filmulețele de câteva ori.!! 1 Link spre comentariu
franzm Postat Decembrie 4, 2024 Partajează Postat Decembrie 4, 2024 Despre ce "scula" îi vorba, ca la mine e blocat videul? Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 4, 2024 Partajează Postat Decembrie 4, 2024 Un preamplificator de semnal mic scump, circa 25000$. Sculă pentru urecheați cu bani mulți și minte puțină.. Link spre comentariu
franzm Postat Decembrie 4, 2024 Partajează Postat Decembrie 4, 2024 Accuphase, ala cu reglajul de volum dupa un principiu asemanator unor DAC-uri? E mare discutie si pe forumul american. Link spre comentariu
victor_cj Postat Decembrie 4, 2024 Partajează Postat Decembrie 4, 2024 Era un Master Groove SR Mk3 de la Tom Evans Audio Design. https://audiodesign.co.uk/styled-23/styled-27/index.html Estimated selling price: £25,000.00. Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 4, 2024 Partajează Postat Decembrie 4, 2024 (editat) 1 oră în urmă, franzm a spus: Despre ce "scula" îi vorba, ca la mine e blocat videul? Merita facut un efort si vazut acel videu. Scula adevarata de 25 de mii ! Editat Decembrie 4, 2024 de maxente Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 4, 2024 Partajează Postat Decembrie 4, 2024 (editat) La 23.11.2024 la 11:07, dumitrumy a spus: Eu sunt dezamagit de ce osciloscop foloseste. Cand am pus oscilograme cu 2215 am fost luat peste picior de buzoieni. Eu am ramas in afara timpluli si a sferei geopolitice...C1-99. Deci se poate si mai rau! Editat Decembrie 4, 2024 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
eos Postat Decembrie 6, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2024 Numai e filmu Link spre comentariu
norad Postat Decembrie 12, 2024 Partajează Postat Decembrie 12, 2024 Cam greu sa stearga cineva videoclipul de pe internet. Din contra, va avea si mai multe vizualizari! Un link mai jos de pe internet archive: https://archive.org/details/the-gbp-25-000-pre-amp-that-went-wrong-tom-evans-mastergroove-sr-mk-iii-rjbp-fsfzi-i Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum