Alexandru Ungureanu Postat Noiembrie 22, 2024 Partajează Postat Noiembrie 22, 2024 Buna Acest sharp cu placa TP.MS6486.PB710, a venit cu defect ,blokat pe sigla. Nu am reusit cu resoftarea,probabil din cauza ca nu era softul lui.Am cumparat aceeasi placa ,dar de la alt model de sharp si cred ca era si de 40".Tv.ul functioneaza cu noua placa , doar ca am imagine manjita, adica in "jeida". Intru in menu service, schimb setarea la sectiunea panel LVDS, in 'vesa", insa nu ramane memorata modificarea. Daca v-ati lovit de aceeasi problema puteti sa ma jutati? Am sapat si pe net insa nu am gasit nimc. Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 22, 2024 Partajează Postat Noiembrie 22, 2024 daca era cu adevarat de 40"nu aveati imagine deloc sau incadrata incorect.posibil sa fi fost 39"-39.5" unde sant si variante hd si fhd chiar daca eticheta spate spune ca e de 40" l.ati scos din priza cateva minute? 5minute sant deajuns faceti modificarea in service ,puneti.l in stby scoateti.l din priza daca nu faceti modificarea in service si scoateti.l din priza fara a iesi din service daca nu,varianta hard daca e cu conector lg se verifica la pin 21 t.con ,daca este 0v se aplica 3v2,daca este 3v2 se pune la masa daca e conector samsung se modifica la pinul 9 atentie t.conul are 30pini nu 31 sau 32 1 Link spre comentariu
Alexandru Ungureanu Postat Noiembrie 22, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2024 (editat) Multumesc Iulian,azi toata ziua am cautat ceva soft. Acum este ora de inchidere service,dar luni la prima ora am sa incerc cu variantele hard. Cu scosul din priza am tot incercat si nu a mers.Weekend fain sa ai! Editat Noiembrie 22, 2024 de Alexandru Ungureanu Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 22, 2024 Partajează Postat Noiembrie 22, 2024 Dump pt nand daca vrei Link spre comentariu
Alexandru Ungureanu Postat Noiembrie 25, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2024 La 22.11.2024 la 21:56, Florinel TV a spus: Dump pt nand daca vrei Da Florine, inca nu am trecut la modificarea hard cum spune Iulian.O las ultima solutie.Chiar te rog pune dumpul si incerc scrierea. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 25, 2024 Partajează Postat Noiembrie 25, 2024 Poftim https://files.fm/f/naz9pqq58d Link spre comentariu
Alexandru Ungureanu Postat Noiembrie 25, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2024 Multumesc Florin,l-am descarcat,insa este pt.nand K9F4G08U0F,si eu am nand MX30LF4G18AC.Oricum am rezolvat prin soft pe stick. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum