Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tuburi 6H8C (6N8S), 6H7C (6N7S), ochi magic UM80

Lonerider

Postări Recomandate

NU trimit colet sub 50 lei si sunt deschis si la oferte, rezonabile, de preturi (in privat).

1 - Tuburi electronice 6H7C (6N7S) luna XI-76 - 4 bucati, 50 lei. NOS

2 - Tuburi electronice 6H8C (6N8S) luna I, III, XII-75 (2) - 4 bucati, 100 lei. Au fost NOS, dar le-am aprins vreo 5-7 ore pentru niste teste.

3 - Tub electronic SH (ochi magic) UM80. L-am testat intr-un aparat, alimentat filament din sursa externa si mai are ceva viata (50%) - 50 lei

Primele doua pozitii le dau doar la set de 4, nu vreau sa raman cu bucati.

Prefer ridicare personala, cu verificare/proba, dar trimit si in tara, transport platit de cumparator in avans.
Nu doresc schimburi si nu raspund la mesaje tip SMS sau alte tipuri de mesagerie.
Pentru mesaje folositi mesageria privata a forumului sau email [email protected].
Fara garantie.

0763347471

IMG_20241121_144414.jpg

IMG_20241121_144500.jpg

Editat de Lonerider
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Lonerider

5

• floob

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

NU trimit colet sub 50 lei si sunt deschis si la oferte, rezonabile, de preturi (in privat).

1 -  50 lei 4 bucati tuburi electronice 6H7C (6N7S) luna XI-76 - . NOS

2 - 100 lei 4 bucati tuburi electronice 6H8C (6N8S) luna I, III, XII-75 (2). Au fost NOS, dar le-am aprins vreo 5-7 ore pentru niste teste.

3 - Tub electronic SH (ochi magic) UM80. L-am testat intr-un aparat, alimentat filament din sursa externa si mai are ceva viata (50%) - 50 lei

Primele doua pozitii le dau doar la set de 4, nu vreau sa raman cu bucati.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
La 04.12.2024 la 14:53, floob a spus:

- 80 lei toate 6H8C (6N8S);

Vă rog să le rezervați pentru mine.

Vă dau adresa în privat. Mulțumesc

Abia acum am trimis MP

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

1 - Tuburi electronice 6H7C (6N7S) luna XI-76 - 4 bucati, 30 lei total. NOS

3 - Tub electronic SH (ochi magic) UM80. L-am testat intr-un aparat, alimentat filament din sursa externa si mai are ceva viata (50%) - 30 lei

Link spre comentariu
  • Marian a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări