vasile barsan Postat Decembrie 3, 2024 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2024 I-am facut si sonde.. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 3, 2024 Partajează Postat Decembrie 3, 2024 La 27.11.2024 la 17:09, Sorin2015 a spus: Da, este mai capabil, masoara mult mai multe, are buton separat pentru zener, exporta datele catre catre computer etc. Costa 431 lei (de 10 ori mai mult decat varianta cea mai ieftina: LCR-T4 v4.1.3_2022, fara carcasa, care, tot asa, nu vede germaniul si multe altele). Am unul absolut la fel cu cel din poza si masoara germaniu far probleme, testat pe multe tranzistoare de diverse tipuri! Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 12, 2024 Partajează Postat Decembrie 12, 2024 Azi m-am jucat și eu puțin cu testerul meu. 1. Eft 322 2. AC181 3.EFT342 4.AD161 5.AD162 Astea din cutiile cu maimuțe. Care cred ca o sa le scot la vânzare. Link spre comentariu
ALVIN Postat Decembrie 13, 2024 Partajează Postat Decembrie 13, 2024 Buna seara, am un MK-328 identin cu cel al lui dan cod, insa nu pot sa-l folosesc deoarece abia se vad cifrele pe display. Credeti ca exista vreo posibilitate de a-l repara? Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 13, 2024 Partajează Postat Decembrie 13, 2024 Trebuie desfăcut și văzut ce este în El. A mers ok? Link spre comentariu
ALVIN Postat Decembrie 13, 2024 Partajează Postat Decembrie 13, 2024 A mers, l-am desfacut dar n-am vazut nici o componenta reglabila. Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Decembrie 13, 2024 Partajează Postat Decembrie 13, 2024 Buna seara, as fi interesat de cutia cu eft-uri si ac-uri daca o sa le scoateti la vanzare Eventual un pret? Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 13, 2024 Partajează Postat Decembrie 13, 2024 Acum 41 minute, Tanase Ion a spus: Buna seara, as fi interesat de cutia cu eft-uri si ac-uri daca o sa le scoateti la vanzare Eventual un pret? M-a contactat un coleg pe pm și am promis ca i le dau. Link spre comentariu
Alic Postat Decembrie 13, 2024 Partajează Postat Decembrie 13, 2024 Acum 2 ore, ALVIN a spus: Buna seara, am un MK-328 identin cu cel al lui dan cod, insa nu pot sa-l folosesc deoarece abia se vad cifrele pe display. Credeti ca exista vreo posibilitate de a-l repara? În principiu ar fi vorba de valoarea unei rezistente. Greu de crezut că s-ar fi ars. Poate vreo lipitura rece... Link spre comentariu
nel65 Postat Decembrie 14, 2024 Partajează Postat Decembrie 14, 2024 Acum 23 ore, ALVIN a spus: ...abia se vad cifrele pe display... Poate e dereglat din contrast.La T4 ,poate si la asta din subiect ,afisajul pare asemanator,contrastul se face in vreo 60 de trepte ,de la ecran cu contrast zero la ecran negru si doar in sens crescator dupa care incepe de la 0. Practic se tine apasat butonul de test si intra direct in meniul de reglare contrast ,apoi se apasa repetat pana ajunge la contrastul dorit.Daca se ajunge la un contrast prea mare ,trebuie parcurs din nou toti pasii.Valoarea contrastului este afisata pe ecran ca si numar. Link spre comentariu
ALVIN Postat Decembrie 14, 2024 Partajează Postat Decembrie 14, 2024 Multumesc mult nel65, a mers, desi abia se mai vedea am reusit sa ajung la pozitia "contrast" si, butonandu-l, a aparut "imaginea". Link spre comentariu
nel65 Postat Decembrie 15, 2024 Partajează Postat Decembrie 15, 2024 Cu placere! Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 22, 2024 Partajează Postat Decembrie 22, 2024 @Mitica M., am si eu un tester din acesta. In prospect scrie ca pe intrarea IN se pot face teste de continuitate. Din pacate nu reusesc asa ceva. Se poate face test de continuitate sau am tradus eu gresit? Test de continuitat am reusit sa fac doar pe soclul cu pini numerotati. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum