vasile barsan Postat Noiembrie 19, 2024 Partajează Postat Noiembrie 19, 2024 (editat) Aparatul din titlu mi-a fost oferit de cineva la un pret "bun (aprox. 75 lei) , m-ar interesa pentru partea de masura tranzistori , diode , deoarece am multe componente recuperate ( stiu sa masor foarte bine si cu un multimetru analogic sau digital componentele), merita , are cineva? Editat Noiembrie 19, 2024 de vasile barsan completare post Link spre comentariu
PavelR Postat Noiembrie 19, 2024 Partajează Postat Noiembrie 19, 2024 merită, eu am multi tester de 10 ani, cand costa 100 lei unul şi mi-a fost de mare folos. Dar dacă ar fi să cumpăr unul nou as lua un FNIRSI LCR-P1, nu şiu ce diferenţe sunt între ele dar ăsta pare mai finisat Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 19, 2024 Partajează Postat Noiembrie 19, 2024 Sigur e de folos. Eu am un alt tip MK328 și chiar ajuta. Link spre comentariu
vasile barsan Postat Noiembrie 19, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2024 Acum 18 minute, PavelR a spus: merită, eu am multi tester de 10 ani, cand costa 100 lei unul şi mi-a fost de mare folos. Dar dacă ar fi să cumpăr unul nou as lua un FNIRSI LCR-P1, nu şiu ce diferenţe sunt între ele dar ăsta pare mai finisat Multumesc pentru raspunsuri , am vizionat intre timp ceva comparatii pe YT , visa-vis de masuratori paralele (cu Fluke , etc),se pare ca poate sa faca treaba buna la banii astia.. si eu as lua un FNIRSI LCR-P1 ( arata bine ,pare profi..) , insa pretul este de 3x mai mare ..Il iau numai de placere.. Link spre comentariu
vasile barsan Postat Noiembrie 19, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2024 Acum 20 minute, dan cod a spus: Sigur e de folos. Da acum l-am vazut si eu ..pare foarte ok ,inca are pret..( 150 lei cel putin) Va multumesc! Link spre comentariu
PavelR Postat Noiembrie 19, 2024 Partajează Postat Noiembrie 19, 2024 eu nu cred că sunt diferenţe substanţiale între ele, înafară de aspect, aşa că îl puteţi lua cel mai ieftin model pe care îl găsiţi Link spre comentariu
vasile barsan Postat Noiembrie 19, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2024 Acum 3 minute, PavelR a spus: eu nu cred că sunt diferenţe substanţiale între ele, înafară de aspect, aşa că îl puteţi lua cel mai ieftin model pe care îl găsiţi Multumesc , cred acelasi lucru , nu cred sa fie diferente substantiale ( asa cum am spus - urmarind niste clipuri YT) , am sa- i dau omului banii pentru aparatul prezentat .. Va tin la curent ,imediat ce intru in posesia aparatului . Link spre comentariu
adi1967 Postat Noiembrie 19, 2024 Partajează Postat Noiembrie 19, 2024 Eu l-am achizitionat recent pe acesta.Poate testa si diode zenner si telecomenzi infrarosu. Link spre comentariu
vasile barsan Postat Noiembrie 20, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2024 Acum 12 ore, adi1967 a spus: Eu l-am achizitionat recent pe acesta.Poate testa si diode zenner si telecomenzi infrarosu. Foarte interesant..are acele cabluri de masura + IR , alimentare usb - vad ca slotul pentru masura componente este cam la fel cu cel oferit mie .. e OK (adica are oarece acuratete / precizie in masuratori)? Banuiesc ca are un pret pe masura.. Link spre comentariu
hixpp02 Postat Noiembrie 20, 2024 Partajează Postat Noiembrie 20, 2024 La testerele acestea de pe ali, ebay, e bine sa montati un itrerupator la alimentare, altfel foarte repede se descarca acumulatorul. Si eu am un TC1, iar dupa ce am pus un intrerupator la alimentare nu mai probleme de genul. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 20, 2024 Partajează Postat Noiembrie 20, 2024 Cred ca și la al meu e aceeași treabă. I-am băgat alimentare de la rețea și un acumulator de 9V care de fiecare data când aveam nevoie, era descarcat. Nu am pus întrerupător pe baterie. Am și renunțat, fiind folosit exclusiv în atelier, îl las alimentat permanent la rețea. E cam enervant softul, dar cu timpul m-am obișnuit să ignor cerințele repetate de calibrare sau reset. E ca și cum te-ai saluta cu cineva de fiecare data când te vezi de 30 ori pe zi... E enervant, dar te obisnuiesti. Link spre comentariu
victor_cj Postat Noiembrie 20, 2024 Partajează Postat Noiembrie 20, 2024 Dețin un M328 de la FISH8840 de peste 10 ani, încă funcționează. L-am luat pentru componente electronice la care marcajul nu mai este vizibil. Link spre comentariu
vasile barsan Postat Noiembrie 20, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2024 Acum 9 minute, victor_cj a spus: Dețin un M328 de la FISH8840 de peste 10 ani, încă funcționează. L-am luat pentru componente electronice la care marcajul nu mai este vizibil. , Multumesc , cam pentru asta l-as vrea si eu (asa cum am spus mai sus )..m-am cam lamurit < merita suma , aparat fara pretentii , corect value > Dau banii omului ..si vedem ce se intampla Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 20, 2024 Partajează Postat Noiembrie 20, 2024 Am vreo trei bucăți, la diferite preturi, dar toate funcționează foarte bine. Ultimul achiziționat, 35 lei, este același cu ce a prezentat de @adi1967. Link spre comentariu
vasile barsan Postat Noiembrie 20, 2024 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2024 Acum 4 ore, icar a spus: Am vreo trei bucăți, la diferite preturi, dar toate funcționează foarte bine. Ultimul achiziționat, 35 lei, este același cu ce a prezentat de @adi1967. Va multumesc tuturor , este tot ce voiam sa aflu , nu o sa inchid topicul pana nu am si eu aparatul in mana , pana una alta ,Toate cele bune! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum