Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Se vinde ceva special: NI USB-4431 analizor audio 24 bit

nooob64

Postări Recomandate

În mod normal aveti nevoie doar de driverul de la NI si puteti folosi softul de procesare propriu. LabView are de obicei driverul inclus. Dar atentie, aparatul nu este analizor audio ci sistem de achizitionare a datelor specializat. Pâna la analizor audio mai necesita oarece soft.

Link spre comentariu

După cum bine zice și colegul franzm, se poate folosi cu LabView (eu am varianta 2024 instalată și recunoaște placa). Însă nu există nici un program dedicat, are un mod de test în care se pot vizualiza intrările și eventual selecta rata de eșantionare.

De ex:

DSC-1839-1-2.jpg

Dar pt. a o folosi la o analiză a unor echipamente audio ar avea nevoie de un atenuator pe intrare :10 sau chiar :100 (impedanța de intrare este de 200k) și un VI destul de complex realizat in LabView. Pentru cine zburdă "la scârbiciu" prin LabView e floare la ureche, pt. ceilalți poate fi un mod de a învăța cum se operează LabView.

Link spre comentariu

Daca va mai fi disponibil de craciun, s-ar putea sa ma sacrific eu si-l iau (pâna atunci sunt în delegatie si nu am timp de hobby).

Editat de franzm
Link spre comentariu
  • Marian a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări