Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nikolai Tesla si efectul Hutchinson

vsurducan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

5

• vsurducan

2

• florinnn22

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

Unul dintre profesorii mei de fizica din liceu ne indemna des si direct, fara menajamente: "fiti destepti, ca lumea e plina de prosti!".Eu intotdeauna am incercat sa-i urmez sfatul, si nu mi-a fost niciodata lene s-o fac.

mda... ?i ce crezi, ai reu?it???întâmpl?tor, am absolvit o facultate!!deci am avut de-a face cu destui imbecili, incapabili s? ias? dintre limitele manualelor!!!mai încolo o s? mai discut?m despre sensuri ?i filozofie (vreau s? bag un router, ?i asta o s? m? ?in? ocupat o vreme...), m?car dumneata încerci s? vii cu ni?te argumente... luate de pe google, nu din memorie, dar tot e bine!!eu le iau din memorie, ?i atunci când nu m? mai ajut?, sau sunt nesigur c? ce mai ?in minte e corect, îl mai întreb pe gogu!!asta apropo de lipsa mea de cultur? general?!?i în sfâr?it, v?d c? evi?i elegant ce subân?eleg eu din propriul meu post: mediul academic este întotdeauna ÎMPOTRIVA oric?rei teorii, corecte sau gre?ite, care i-ar pune titlurile ?i "prestigiul" în pericol!!!?i am dat ?i dovezile necesare!!!?i cum ?tim c? oamenii înva?? din istorie cum s? repete cât mai eficient acela?i gre?eli, iar ?i iar, la nesfâr?it... i rest my case!!asta apropo de englez?.?i apropo de gramatic?/ortografie/limba român?, scrierea cu liter? mic? sugereaz? desconsiderarea!!!iar eu desconsider atât nasa, cât ?i discovery!!!?i era s? uit... mi se pare interesant c? citatele mele, care apar în original bine-mersi ?i cu diacriticele la locul lor, în citatele dumitale apar cu ?-uri în loc de ?, sau cu o-uri în loc de ? îmi indic? faptul c? dumneata, vajnic vorbitor de limba român?, ?i superman al gramaticii ?i ortografiei nu ai instalat suportul de diacritice în windows xp!!!dac? am fi fost în 1996, pe vremea lui win 95, a? mai fi în?eles: era un chin s? le bagi!!!dar ne afl?m în anul Domnului 2008, pân? ?i cea mai pra?tie distribu?ie linux e capabil? de utf-8, cu condi?ia s? fie corect configurat? pentru asta!!!în final... nu pretind nimic!!!nici c? hutchinson nu e un ?arlatan (?i cam cred c? e!!!), nici c? absolut to?i angaja?ii universit??ilor de la noi sau de aiurea sunt imbecili.îns? b?ga?i mâna în foc c?-mi pute?i explica pertinent ?i conving?tor orice fenomen natural???atunci... o întrebare simpl?: ce e via?a???? :weedman: ... pentru numele lui Dumnezeu, termina?i cu concep?ia gre?it? c? ceea ce numim "?tiin??" e atot?tiutoare!!!nu ve?i face decât s? înlocui?i o religie cu alta!!!iar religiilor le place s? pretind? c? de?in adev?rul suprem, ?i, dac? nu le merge cu vorba bun?, s? inventeze tot felul de inchizi?ii care s? le impun?, în ciuda realit??ii care le contrazice!!!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări